JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

12 veckor till ett skönare jag

Idag förbereder jag mig...

Det är så himla lätt att låta dagarna, veckorna och månaderna bara rulla på. Att tänka: Sen, jag ska bara...

I alla fall känner jag så. De sista månaderna har jag dock känt en stor längtan efter att skapa stuktur, fokusera och sätta mig ner och göra upp planer. Blir nästan lite förvånad över mig själv, men det är lika bra att följa denna känslan.

För en vecka sedan var jag hemma hos en god vän som visade en planeringskalender hon skickat efter. Jag bläddrade lite i den och kände direkt att jag också måste ha en. Så där på plats gick jag in på Bokus och beställde en egen.  Ibland är jag ganska impulsiv och går direkt på känslan. Faktiskt ser jag det som en bra egenskap :)

Några dagar senare kom så min alldeles egna Lifestyleplanner - 12 veckor till ett skönade jag. Fokus & reflektion - maten, träningen & livet.

/12642811_10153417324977799_6412956771010128503_n.jpg

Så fin den är och så bra upplagd. Det är tips på hur man ska fylla i och det är så smart så att man inte kör fast. Det handlar ju lite om att tänka fritt och känna efter. Idag är en sån dag när jag känner efter, känner hur det liksom pirrar lite i bröstet och magen.

Jag har bestämt mig för att den här kalendern bara ska handla om mig personligen och inte blanda in övriga familjen på det sättet. Mina känslor, önskningar, planer för mig själv. Det är riktigt spännande att planera, sätta mål både med träning, kost och vad som ska ingå i livet med arbete och relationer mm.

Nu har jag fyllt i basen, första veckans grovplanering gjord och jag ser fram emot att bocka av på min lista efterhand veckan går.

Vem vill inte ha en skönare livsstil?

Hälsningar Jill

" Människor vars första instinkt är att le mot dig när ni får ögonkontakt är skatter och ska tas tillvara på"

 

7 feb 2016