JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

2 olika nyheter väntar nu i höst!

Lite lätt exalterad 

kan man kanske säga att jag är just nu :)

Under våren 2017 påbörjade jag ett samarbete med 2 duktiga kollegor från Karlskrona. De erbjöd mig att vara med i deras satsning på att ta fram ett helt nytt koncept att erbjuda kunder. Ett helhetskoncept kan vi väl kallade det som grundar i ett förändringsarbete för att nå ett bättre välmående och personlig utveckling. Där möjligheten finns till både coachingsamtal och neuromotorisk behandling. 

"Tänk dig din förändring i grunden tydlig, tillgänglig och kraftfull så att du uppnår den effekt du verkligen önskar..."

Jag kommer i det här samarbetet främst arbeta och själv erbjuda Slow Down behandlingar och min kollega Eric Fransson arbetar med bl.a coachning - Aware Health (A-Health). 

* SlowDown är en aktivitet som stimulerar det neuromotoriska underlaget. Vår kropp består av många olika system som alla har sin funktion och rytm. När varje system fungerar var för sig och i samspel med varandra är systemet i balans. Det neuromotoriska underlaget och består av balans mellan den inre och yttre muskulaturen, balans mellan hjärnans delar och nervsystemets kvalitet. 

SlowDown görs likt massage, som vanligt på bänk där rörelser utförs i ett mycket långsamt tempo och där andning samt uppmärksamhet på inre bana säkras. En mycket effektiv aktivitet som ger kraft till personlig utveckling, återhämtning och avslappning. // Text från samarbetspartners hemsida: http://www.mindpiece.se/a-health/

Hos mig kommer det också att finnas möjlighet att välja en särskilt form av ansiktszonmassage om man hellre vill ligga på rygg.

Studiebesök hos Lavendelns MiniSpa i Karlskrona

Igår var jag på studiebesök i syfte att få information och testa en helt ny slags behandling - Lipomassage. Mer info kommer lite senare om själva behandlingen då det finns flera olika behandlingsområden. Det ska bli så spännande och roligt att få sätta igång med det här! De reslutat jag redan känner efter endast en behandling bådar riktigt gott! 

Min ambition är alltid att erbjuda mina kunder riktigt bra och effektfulla behandlingar som ger resultat och en känsla av stort välbefinnande. Jag väljer med stor omsorg och med mitt hjärta för att erbjuda kvalité.

Så håll utik efter mer information som kommer löpande!

Önskar alla en riktigt härlig sommar! 

Varma hälsningar från Jill

7 jul 2017