JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Åh vad jag har sett fram emot detta!

Bild på näthinnan

/d54b1ff0812c17e12c6bbcb589547f71.jpg

Den här bilden hittade jag för ett tag sedan och sparade ner i en mapp. Som jag har sett fram emot att få lägga ut den bara för att känna känslan av att vara på gång igen! 

Jag kommer att vara fortsatt sjuksriven på 75% faktiskt, men de här 25% ska jag förvalta väl och är så enormt glad för att komma till jobbet en stund och insupa hela altet :) 

Fick en lite boost igår kväll

Igår var jag på ett mycket trevligt mingel i Vita boden i Nogersund. Hembygdsföreningen där anordnar en massa trevligheter och igår, på internationella kvinnodagen, fick vi lyssna till 3 st lokala driftiga kvinnor inom olika företaganden. Intressant och inspirerande och så modigt att ställa sig framför ca 60 kvinnor som samlats denna fredagskväll för att lyssna på dem. 

Efter storytelling och mingel med god sallad & tilltugg fick vi skratta och känna en massa olika känslolägen när vi lyssnade på Micke Gunnarsson. Han var ju också modig som ställde sig inför en publik med enbart kvinnor! 

/bild-fran-internationella-kvinnodagen-2019.jpg

Jag träffade under kvällen några jag känner och det blev en egoboost att få kramar och att de sa att de var glada att se mig och så skönt att jag mår bättre! Alltså, det är ju enbart för mitt eget mående, men oj vad det värmde gott i mitt hjärta. När man går omkring i sin lilla bubbla hemma så behöver man det, men man känner också när det är dags att titta utanför och det var det igår. För första gången på väldigt länge så lockade jag håret, sminkade mig och hade på mig annat än myskläder! Kändes bra om än lite ovant... 

Kvällen erbjöd en hel del klokskap och det jag bär med mig mest är:

Ställ dig frågan inför nya utmaningar: "Vad är det värsta som kan hända?"

"Kan vi inte bara vara snälla nu för sen ska vi ändå dö."

Inför viktiga frågor så ställ dig själv frågan: "Vad skulle kärleken säga om det här?"

"Du ska inte bli något - du är redan allt!"

"Sluta vara så mycket i framtiden i dina tankar! Det är högst otroligt att du kommer möta framtiden på gatan och säga: Hej, där är du ju!" Framtiden vet vi ingenting om. Var i nuet och nuet är väldigt begränsat för i nästa sekund kommer ett nytt NU. 

Ja en hel del annat också, men ett litet smakprov.

Jag ser också fram emot en stor fest som ska komma inom de närmsta åren och sponsras av "Fuck You pengar"! Hahaha va kul vi ska ha! :) 

Humor, det är bland det bästa som finns. Att skratta mera är ett av mina mål just här och nu!

Babysteps 

Nu ska jag ta det fortsatt lugnt, fortsätta "vara rädd om mig" och njuta av livet ännu mer här och nu. 

Här hemma blir det mest chill hela helgen och mellofinal ikväll.

Önskar alla en fin helg tillsammans med de du tycker om.

Kram Jill

9 mar 2019