JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Ansiktszon

 

Såhär säger några av mina kunder efter att ha gått på ansiktszonbehandlingar hos mig:

Såhär skriver en kund till mig som både fått vanlig ansiktszonterapi och även fick vara en av individerna i vår "pilotgrupp" av Aware Health / SlowDown om sina upplevelser:

"Jag har haft stora sömnstörningar i 10 års tid. Det började när jag kom in i klimakteriet och fick vallningar som jag hade både dag och natt. Jag har provat det mesta inom alternativa behandlingar. Jag har ätit insomningstabletter och tillskott av vårt kroppsegna sömnhormon (melatonin) på inrådan från läkare men inget har hjälpt! Jag har ätit de flesta hälsokostpreparat som finns för mina besvär men ingen hjälp där heller.

Jag har gått på sömnskola (även det på inrådan från läkare) och fick då många tips att tänka på och vad jag skulle göra och inte göra. Men det mesta hade jag läst mig till tidigare och visste därför en hel del om vad man skall tänka på vid insomningsbesvär som var mitt problem.

 Jag fick i våras tips om att testa ansiktszonterapi och nu händer det något i min kropp. Efter några behandlingar började en trötthet infinna sig på kvällarna som var väldigt behaglig, jag kan ligga och invänta sömnen nån timmes tid men sedan somnar jag och sover väldigt gott. Jag har också börjat drömma igen vilket jag inte gjort på massor av år för jag har inte kommit ner i drömsömnen. Men där är jag igen på både gott och ont J.

Lite mindfulness eller meditation en stund före sänggående ger en behaglig känsla i hela kroppen och trötthetskänslan infinner sig de flesta kvällar.

 Jag är absolut på rätt väg och kommer att fortsätta med regelbunden ansiktszonterapi för att behålla min nyfunna sömn."

***

"Jag har gått på Ansiktszonterapi hos Jill i två omgångar. Efter samtalet vi hade inför behandlingen var det stress och sömn som var viktigast. Redan första gånge hände något så att jag kände mig lugnare. Efter hand sov jag lugnare och kände mig mindre uppjagad. Jag fick också en upplevelse av ha fått en annan inställning till det som stressade mig, som gjorde att det var lättare att hantera stress och minska den.

Mellan behandlignsomgångarna fortsattde jag känna mig allt lugnare och gladare. Omgång två jobbade Jill även med flödena i min kropp. Ett gammalt lock mellan näsa och öra släppte direkt och har inte kommit tillbaka. Jag känner också att kroppen känns mindre svullen och jag har börjat gå ner i vikt.  PMS blev bättre. En bieffekt har varit att många har påpekat att de tycker jag har väldigt fin hy, så själva ansiktet verkar också ha fått sig en uppfräschning.

***

"Tar begreppet "hjälp till självhjälp" till en helt ny nivå. Efter ett par gånger märkte jag stor skillnad. Bästa hjälpen för att hjälpa min kropp att komma i balans igen. Rekommenderas starkt till ALLA."

***

"Tack för en fantastisk behandling! Helt övertygad om att ansiktszonterapi är något för mig! Jag längtar redan efter nästa behandling. Måste boka snarast!! Tack Jill ! Du är så duktig. Kram❤️"

***

"Idag fick jag prova något helt fantastiskt hos Jill! Ansiktszonterapi! Det var himmelskt. Som en meditationsstund som gav både energi och inre välbefinnande! Jag är helt säker på att den här typen av behandling kommer att hjälpa mig från viss värk och dessutom ge mig den välbehövliga energi som jag vill ha! Tack Jill för en helt ljuvlig behandling. Kram"

***

Info om ansiktszonbehandlingar:

Ansiktszonterapin är en reflexologisk, terapeutisk metod där målet är att bearbeta grunden till kroppens fysiska, organiska, kemiska, neurologiska och psykologiska obalanser och felfunktioner. Med denna behandlingsmetod behandlar vi orsaken till problemet.

Ansiktszonterapi är en blandning av flera olika traditionella behandlingsmetoder såsom zonterapi, akupunktur, reflexologi, massage mm. Neurologi är en stor del av ansiktszonterapin.

Lone Sorenson heter kvinnan som efter flera år kommit fram till detta sammansatta system. Behandlingen utförs i 7 olika faser samt tilläggsbehandlingar när det krävs. Dessa gör att kroppen efter några behandlingar börjar komma i balans. Hur många är olika från person från person. När kroppen är i balans har den mycket lättare för att självläka.

Att få ansiktszonbehandling är väldigt skönt och avslappnande och det gör oftast inte ont och efter ett par behandlingar kan man lättare slappna av. En del somnar eller blir så avslappnade att de hamnar i meditation under behandlingen. Ofta känner man sig mycket pigg dagen efter behandlingen, redan efter första gången.

Medicinering har oftast som största syfte att lindra symptomen vilket är mycket bra när man t.ex lider av svår värk, men för att komma åt och bli av med en åkomma är ansiktszonterapi ett bra komplement till den traditionella sjukvården. Vi behandlar både orsak och symptom.

Läs mer här vad du bör tänka på inför din behandling!

 

/japansk-lifting-ansiktsbild.jpg

Bra att känna till:

Efter den första behandlingen är det normalt att man kan få olika reaktioner. Dessa är tecken på att kroppen har visat effekt på behandlingen.

De mest vanliga reaktionerna är:

Trötthet

Yrsel/illamående

Behöver gå på toaletten oftare

Urinen luktar starkt (pga utrensningsprocesser)

Frusen

Känslor från det förslutna kan komma fram

Värk i kroppen

Bortdomnande/stickande i händer, armar, ben, fötter

Värmekänsla/svettningar

Jag rekommenderar att man i ca 10-15 min efter avslutad behandling vilar/sitter ner. Det är också viktigt att dricka vatten. Tar man medicin ska man fortsätta med denna som vanligt och prata med sin doktor om uppföljning av värden.

Ansiktszon passar alla, gammal som ung. Hur lång tid behandlingen tar ser olika ut för varje person. Behandlingen tar mellan 45-60 minuter.

Se gärna detta filmklipp för att få en liten uppfattning om hur det ser ut i verkligheten: https://www.youtube.com/watch?v=RXZ-0Q15wq4

Är du nyfiken på min läromästare Lone Sorensen? Klicka då på denna länk och hör henne berätta sin historia. En fantastisk kvinna som arbetar hårt på att ta fram fungerande och bra behandlingsmetoder. https://www.youtube.com/watch?v=zNWEh6WvdCU

 

* I många länder runt om i världen arbetar man med stor framgång på barn och vuxna med olika svårigheter såsom dyslexi, språksvårigheter, inlärningsproblem, dyskalkyli, hjärnskador, autism, asperger, ADHD, Down Syndrome, epilepsi och många fler sjukdomsgrupper med sk. Tempranaterapi (ett reflexologiskt koncept för behandling av hjärnskador, medfödda eller förvärvade) Jag vill påminna om att det handlar om att hjälpa kroppen att läka ut felfunktioner och obalanser som skapats i vår kropp och att det är komplementärbehandlingar, med flera tusen år gammal traditionell naturmedicinska kunskaper som utförs, ej som alternativ till den traditionella sjukvården. I många länder i Europa samarbetar läkarkåren med duktiga zonterapeuter inom flera områden.