JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Äntligen mat dag 3 - Detox

Äntligen mat! Tänk att man kan längta så redan efter några dagar...

 /mat-dag-3-detox.jpg

Jag inser att det blivit aningens FÖR mycket kaffe under december månad, för aj vilken huvudvärk jag har haft nu sedan jag startade detoxen (abstinent de luxe)! Är inte så van vid huvudvärk så jag har känt mig lite gnällig ;) När jag jobbade på mitt förra arbete så blev det ganska många koppar kaffe per dag. Kontorsjobb framför datorskärm nästan kräver kaffe med jämna mellanrum för att hålla ögonen uppspärrade hahaha. Sedan jag i maj förra året började jobba med bara JILA 4 goodlife så har jag minskat kaffeintaget drastiskt, så att komma in i mitten av december med mer ledighet var nog inte det bästa om man tänker på kaffeintaget... Så lustigt egentligen, men för mig är det mys att krypa upp i soffan med en kopp kaffe och bara njuta. I fortsättningen får det bli mer te och mindre kaffe!

Så jag vill bara säga, att om ni som jag druckit mycket kaffe, innan ni startar en detox, kan det nog vara ok att ta en halv kopp kaffe morgon el kväll om huvudvärken blir för kraftig.

Nog om kaffe, vår mat på middagsbordet ikväll var en höjdare. Det är bra att äta fisk och annan skonsam mat när man fastat några dagar. Kokt mat är skonmat. Vi har bestämt oss hela familjen att hänga på min "detoxvåg" och börja med sundare vanor. Sambon och sonen var och handlade hem en massa bra mat igår och det är ett bra tips att se till att ha bra mat hemma och sortera ut allt det där som inte är bra för oss och som är fullt med "dolt" socker. Morötter är ett bra alternativ att alltid ha hemma och helst skalade i en skål vatten i kylen. När hungern är för stor innan man hunnit fixa fram maten så är det 100 ggr bättre med en morot än en snabbmacka eller lite kex.

Vår mat på tallriken innehöll: Ugnsbakad laxfilé mer örtsalt, svartpeppar och pressad ekologisk citron över. In i ugnen på 225 gr i ca 15 min. Till detta serverades kall fullkornspasta (bättre GI om pastan kallnat - stärkelsen binds samman igen) med blandsallad och ekologiska tomater, pumpakärnor, solrosfrön och olivolja/vinäger samt balsamico på. Mums va gott!

Kanske jag insprirerar någon att testa en detox kur för hälsans skull? Iså fall är det bara att höra av sig så berättar jag hur du kan göra.

Nu blir det filmtajm med Avatar och en stor kopp Relax-te.

8 jan 2015