JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Söker du en förändring?

Kan man arbeta tillsammans med mig?

Affärskonceptet Network Marketing (NWM) är ett av flera sätt att distrubuera ut produkter och tjänster på marknaden till människor. NWM brukar kallas "Peoples franchise" - Vanliga människors sätt att arbeta för sig själva, i sin egen verksamhet och själv avgöra sin inkomst. 

När jag började arbeta efter det här konceptet var det helt nytt för mig. Ändå har själva sättet att arbeta funnits ända sedan 1950-talet faktiskt! Jag har alltid varit nyfiken och ganska modig med att prova på nya saker som magkänslan sagt JA till.

Jag har lärt mig massor under de här åren och har haft förmånen att samarbeta med ett stort internationellt företag inom hälsobranchen, fått hjälpa andra människor att utveckals personligen och skaffat mig stora kunskaper inom branschen. Många roliga erfarenheter och massor av härliga människor har jag fått möta och lära känna under de här åren.

När du tycker om det du gör så känns livet lätt att leva!

Enligt mitt sätt att se på livet så är det meningen att vi ska må bra, ha roligt, skratta mycket och trivas/umgås med människor man samarbetar bra med. Allt för många vantrivs på sina arbeten, känner inte att de får gehör för sina idéer, sitter fast i en anställning som naturligtvis kräver en viss tid på arbetet och en arbetsinsats som idag ofta kräver mer än man känner är möjligt på en vanlig heltid. Övertid, pressade deadlines, nedskärningar mm gör att fler och fler blir sjukskrivna och inte orkar med livet utanför arbetet. 

Vi behöver på något sätt hitta en ny balans mellan arbete och livet utanför arbetet. Ställa oss en del frågor vad vi behöver göra. Vi vet, att om vi i en vanlig anställning går ner i arbetstid så minskar lönen och mindre i pension. Detta skrämmer de flesta och istället för att tänka vidare så biter vi ihop och "kämpar på", samtidigt som vi mår sämre och sämre...

Alla har inte det så, tack o lov! Men allt för många, trist nog! 

Extra inkomst eller kanske nytt jobb?

Inom Network Marketing så finns alla möjliga människor i en massa andra yrkesproffessioner och kompetenser. Här kan vi snacka en "salig röra" av människor, men det är detta som gör allt så häftigt tycker jag! I den här blandningen med folk, så hittar vi de vi själva matchar med och skapar upp samarbeten med.

En del väljer att lägga sin verksamhet på en nivå så de tjänar några extra tusenlappar/månad och sätter gldkant på tillvaron. Det sparas till utlandsresa med familjen, ny vårgarderob, spaweekend och annat härligt.

En del bara älskar att nätverka och träffa nya människor, så det här med att bygga team, skapa en stor business och därmed en inkomst faller sig helt naturligt. Inkomsten kan på sikt innebära att man lämnar sin vanliga anställning, för att det är så roligt på nya jobbet! 

Alla har vi våra drömmar och mål

Jag tror att alla bär omkring på en del drömmar som vi hade önskat oss i livet. Vissa tänker att det bara kommer förbli drömmar OM de inte vinner på en lott i snabbköpet, men en del de förstår att NWM kan vara just den nyckeln som gör att de kan förverkliga sina drömmar på riktigt och sätta upp mål för sin verksamhet! Det här är ett jobb om man väljer att bygga team och business. Ett roligt och lärorikt sätt att arbeta på och under tiden gör du dig kompetent som egen företagsledare i din egna verksamhet. Det låter fint, men är möjligt för alla. Det är ingen utopi eller lattjolajban! Tvärtom, så krävs det att man kavlar upp ärmarna och ser till att jobbet blir utfört!

Du kan skippa de där ursäkterna med att du inte har samma förutsättningar som de med stort kaptial. För idén med NWM - Peoples business - är just den att det är till för helt vanligt folk, såna som dig och mig. Vi utan stora ekonomiska muskler och höga utbildningar.

Det som krävs är att du har viljan och envisheten, kan kämpa för att nå dina drömmar och mål utan att komma med dåliga ursäkter! 

Så visst kan man jobba med mig! Jag jobbar med ett amerikanskt internationellt hälsoföretag som idag finns i mer än 30 länder och fullkomligt älskar affärskonceptet, produkterna och det företaget står för! Vill du veta lite mer om företaget, om produkterna och dina valmöjligheter?

Du kan välja att vara min kund via min webshop och själv känna vad de kan göra för din hälsa? Vill du handla kvalitétsprodukterna till inköpspris via autoship varje månad och tjäna lojalitetspoäng på allt du handlar som du sedan kan utnyttja till fler produkter gratis eller billigare?

Eller vill du bli min partner (börja arbeta med mig) och skaffa dig ett roligt och lärorikt jobb där du bestämmer din egen nivå på inkomsten? 

Då kan du kika in på min egna hemsida och läsa på och sedan ta beslut om du vill handla förmånligt hos mig eller arbeta med mig! http://aseajila4goodlife.myasealive.com/

För mig så var den här meningen en av de bidragande faktorerna till att jag valde att starta ett samarbete med ASEA i december 2018: "ASEA är den NYA TIDENS marknadsföring och ett medmänsklighetssätt att bidra till andras liv på flera plan genom att dela med oss istället för att ockra på andra!!! Dessutom får både kvinnor och män lika betalt för samma jobb, något som få andra företag och branscher och jobb erbjuder!"

Medmänskligt företag med stort hjärta

För er som tycker att det här verkar vara ett bra företag, ett bra sätt att arbeta på och vill samarbeta med mig delger jag er mer info och fungerar som mentor/coach vid uppstart. All kontakt vid första tillfället sker via mail till: [javascript protected email address]

Jag vill att ni lämnar fullständigt namn, mobilnummer och gärna en liten sammanfattning av vad ni gör idag och era ambitioner med ASEA. (Ambitionerna kan ändras över tid)

 

Så ställ dig frågan: Är du redo att arbeta för en större frihet och nå dina mål? 

/arbeta-med-mig-hemsidan.jpg

Min egen story:

I slutet av 2014 började jag arbeta med en helt ny bransch. Ett affärskoncept som egentligen alla kan arbeta med om känslan av att få utnyttja sin fulla potential för egen skull finns. Vi är många som ger järnet för fullt ute på våra arbetsplatser där vi är anställda. Känslan av att ge och ge och kanske inte få den uppskattning man borde få för den insats man gör är något som jag delar med många människor. 

Själv kände jag precis så. Jag var så engagerad, jag vände ut och in på mig själv och jag är tacksam över alla lärdomar jag fick i åren som anställd. Men jag hade samtidigt en känsla av att sitta fast, av att vara för mycket styrd och inte fri att ta egna initiativ så som jag ville. Det var här känslan och tankarna kom på att göra något helt annat. Det är ingen mening att klaga på sin arbetsplats. För mig blev tankarna lösningsfokuserade, vad skulle jag göra för att skapa upp något som passade mig bättre?

Efter lite mer än ett år som egen företagare med JILA 4 goodlife och allt vad det innebär, så fann jag en pusselbit som var spännande och tillförde det där som jag kände att jag saknade i mitt eget lilla enmansföretag!

I den nya branschen jag fann får jag lov att arbeta utifrån hjärtat, känslan av att hjälpa andra, lyfta och coacha för att vi tillsammans ska nå våra personliga mål och nå framgång så som vi själva önskar. Branschen börjar bli känd numera och enligt mig är det ett av de bättre sätten, som kvinna med ambitioner, att arbeta på! Här finns inga mans- eller kvinnolöner som gör skillnad på ett himla orättvist sätt. Nix, här når du framgång på samma villkor, du får betalt för din egen insats och det är helt upp till mig själv. Det passar mig utmärkt med de här villkoren. Jag förstår att det är en arbetsinsats som ska göras. Det går inte att lata sig och gömma sig, inte låta någon annan sköta ditt jobb, utan din egen insats är den som räknas. Det är en spännande bransch och jag är helt säker på att många fler de närmsta åren kommer se fördelarna och att de unga generationerna kommer se fördelarna med att jobba på sina egna villkor på tider som passar dem och inte vara platsberoende utan arbeta när, var och med vem man vill. 

Så vem är du? Vad vill du?

Önskar du att du hade mer roligt i ditt liv och att du fick umgås mer

med glada och positiva människor?

Vill du bestämma själv hur dina arbetsdagar ska se ut och inte vara helt beroende av att någon annan styr när du ska ta din lunch, när och om du får ta ledigt för semester när du själv önskar? 

Vill du ha ett friare liv, resa mer, umgås med din familj mer och njuta av livet fullt ut?

Det går att få till en hållbar förändring.

Jag söker härliga kollegor som kan tänka utanför den traditionella anställningen, som vill något mer med sitt liv och som har en ambition av att börja styra och driva sitt liv framåt själv på riktigt. 

I mitt team finner du glada och positiva människor som sprider en massa härlig energi. Vi arbetar seriöst och målmedvetet. Vi har skippat alla "dåliga" ursäkter och vet att det lönar sig att göra jobbet som krävs. 

Egenskaper jag söker hos dig: Driftig, positiv, nyfiken, lösningsfokuserad, tålmodig, ödmjuk, hjälpsam och målinriktad. Du behöver också ha stor självdiciplin, självledarskapsförmåga och förstå att det tar tid att bygga en stabil verksamhet. 

Det jag söker är framför allt personer som har viljan att göra vad som krävs och som vill lära sig det här jobbet. Du kanske ännu inte vet om du har det som krävs, men det hjälper jag dig med om du känner en nyfikenhet att testa. Jag hjälper dig att ta fram det som är viktigt för dig, det som gör att du ser fördelarna för just dig.

Välkommen med din ansökan via mail till mig: [javascript protected email address]
Med vänlig hälsning
Jill
0708-664219

http://www.jila4goodlife.se/en-av-varldens-storsta-natverkare

http://www.jila4goodlife.se/har-du-gjort-din-road-map

http://www.jila4goodlife.se/ta-inte-livet-pa-for-stort-allvar

http://www.jila4goodlife.se/tar-du-dig-du-tid-att-njuta