JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Arbetsglädje!

Härlig kväll igår!

Jag måste medge att jag är så himla glad över mina val i livet just nu! Att ha förmånen att få umgås med goa, glada och positiva kollegor en söndagskväll är inte alla förunnat. Men vet du vad? Jag har själv skapat det här för mig, ingen annan. Det är just detta som jag önskar att fler vågade göra för sig själva. Att se hela sin potential, våga utmana sig, göra nya saker som ger energi och glädje i livet. 

 

/jill-ronneby-preimar.jpg

Vad är det vi är så rädda för? 

Många har jobbångest just nu. En förhoppningsvis skön semester är över och nu ska vi in och springa runt, runt, runt igen i ekorrhjulet... 

Jag hoppas att i alla fall en del har stannat upp lite nu i sommar och funderat på om det är såhär det ska vara hela livet, blir det inget annat? För det är ändå en liten hint om att kanske våga ställa dörren lite på glänt och kika på alternativ.

Varför skriver jag det här? Jo för jag vet att det är så himla många människor som är så trötta, som är påväg in i den numera berömda väggen. En del är nog inte påväg in i väggen egentligen, men om man stannar upp och tänker efter så kanske det beror på en sådan sak som att man helt enkelt är UTTRÅKAD!? 

En del tänker att ja, det är väl bara så det är när man är på jobb. Det går inte att ha kul, lära sig nya saker och utvecklas på arbetsplatserna längre. Det finns inte tid för sånt! En del ryggar tillbaka och säger nästan rakt ut: "Man kan inte ha kul på jobbet!"

Men jag hävdar motsatsen! För du blir som du umgås, tänk på det! 

Vilka omger du dig med på jobbet? Är där en hel del sura, trötta, negativa personer som dränerar allt och alla? Då är risken stor att du tillslut inte orkar stå emot och vad händer då med dig? Eller har det redan hänt dig? 

Oavsett, vad du än försöker tänka ut för ursäkter, så kommer det alltid bara att vara upp till dig att ändra på det!

Jag har kämpat, satt upp mål och kavlat upp ärmarna för att lyckas med det jag har bestämt mig för! Jag strävar fram emot mina mål och banne mig ska jag nå dem, för jag vet att det är fullt möjligt för alla som har ett eget driv, en del "jävlar anamma" och tålamod! ;) Det kommer alltid att vara upp till mig själv, det fattade jag tidigt i livet, men om man jobbar fokuserat och målmedvetet med det man tror på så lyckas man förr eller senare. Det är så mycket värt att kämpa för något och på köpet få en skönare livsstil med det innehåll jag själv vill ha.

Så vad vill DU? Egentligen? Ska du fråga andra vad du ska göra, eller ska du fråga och känna efter själv vad du vill göra med Ditt liv? 

8 aug 2016