JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Årets fest!

I helgen är det äntligen dax för årets fest!

Jag känner mig så förväntansfull inför helgens stora event och party i Göteborg. Kommer bli en helg med många häftiga upplevelser helt klart :)

/sg-2017.jpg

En gång om året bjuder företaget jag samarbetar med in till en stor fest med en massa spännande föreläsare, inspriation, kunskap och energi. Precis alla depåer fylls på av energi och livslust. 

Det här året kommer vi bl.a få äran att lyssna på en fantastisk kvinna, Renata Chlumska! Gissa om jag ser fram emot att höra hennes story!? ;) 

/renata_portrait.jpg

Vi kommer få retorikträning av en av Sveriges bästa: Elaine Eksvärd! Elaine är vd för företaget "Snacka snyggt" och har skrivit flera böcker. 

/elaine_svartvit_1.jpg

Det kommer också bli mycket intressant att få lyssna till Englands no 1 top leader just nu Natalie Heeley. Hon är ensamstående mamma till 2 barn och har byggt upp en stor organisation med motivationen att hennes barn är hennes största anledning och det är precis så det är för många av oss. Barnen är vår anledning att arbeta med denna stora möjlighet, inte en dålig ursäkt för att låta bli ;) Att skapa sig en tryggare framtid och möjliggöra drömmar och få mer tid med sina barn är väl det de flesta av oss strävar efter? Här är kvinnan som lyckats! Spännande!

/natalie_svartvit_1.jpg

Det här och en massa annat kommer vi vara flera tusen personer som får ta del av denna helg! På lördag kväll blir det middag och festligheter och på söndagen fortsätter vi igen :) 

Något som jag är väldigt stolt över är det projekt som anordnas på fredagskvällen, men som jag tyvärr inte kan delta i. Vi kan inte köra upp förrän senare under fredagen och missar det här... men jag har många fina kollegor som kommer vara på plats och delta! 

Stop Hunger Now

The organisation Stop Hunger Now is coming to Scandinavian Gathering. Forever has contributed to this organisation at previous Global events, both in Singapore and Johannesburg. Now we have the great honour to help them pack meals at Scandinavian Gathering!
 
Our goal is to pack 200.000 meals for The Joseph Project-Logos Rhema Trust in Zimbabwe. Everyone is welcome to help pack, the packing will be done in one hour shifts with maximum 200 participants per shift.
************************************************************************************************
Jag föredrar att bidra med glädje och positiva händelser i livet. Jag tänker att det sprider ringar på vattnet och välmående kan öka på många olika sätt. Så full fokus på allt positivt i livet som ger härliga känslor!

Vad brinner du för?

Delger här lite filmsnuttar på riktiga powerkvinnor som bidrar med stor inspiration. Det är upp till var och en att göra det som krävs och ta av sig offerkoftan om man vill lyckas med saker och ting här i livet. Oftast sticks koftor så det är rätt skönt att ta av dem ;) 

https://www.youtube.com/watch?v=TRuw43vJ8AE&feature=youtu.be

https://networkmarketingpro.com/overcome-struggles-life/

 

 /offerkoftan.jpg Skippa koftan! ;)

/cf5e566d5766a9061c195530aa0f5828.jpg

Nu ska jag packa min väska och bege mig till Göeborgs Hollywood! ;) 

Tycker Du att det hade varit spännande att veta lite mera om vad jobbet innebär?

Läs mer här: http://www.jila4goodlife.se/arbeta-med-mig

Ha en fin dag! // Jill

26 jan 2017