JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Årets första dag 1/1 2015

Gott Nytt År!

Välkommen till ett nytt år, ett år vi aldrig haft föut. Ett år fullt med möjligheter säger jag och ler smile

Vi startade dagen med en sovmorgon till kvart i nio i vår lilla familj. Sen blev det fart på sonen som kom på att vi hade varsin god räkmacka i kylen som vi inte orkade äta igår och i ett svagt ögonblick sa jag ja till att äta dem till frukost.

Igår sa min son plötsligt vid matbordet: "Jaha, nytt år imorgon... vad ska vi avlägga för nyårslöften i den här familjen då?"

Hahaha jag kom alldeles av mig. Aldrig förr har han varken frågat eller verkat bry sin om sånt. Själv var det många år sedan jag slutade avge särskilda löften vid nyår och hade inte ens tänkt tanken.

"Jag tänkte mig att jag kanske ska börja springa lite" säger han sedan... Oj! Har vi pratat om sånt här? Han måste ha hört på tv eller när någon annan sagt något?

Vi kom fram till att vi ska börja året med att helst varje dag ta en liten promenad och få frisk luft. Det är lätt att vara soffpotatis efter skola och jobb, eller hur? Vi kom också fram till att vi ska äta mer nyttig mat, som vi ju redan gör, men oftare och tänka på vad som är bra eller mindre bra mat. Vi ska bli ännu mer ekologiska och äta mer fisk!

Så vi håller oss där i våra genemsamma beslut wink

För egen del ska jag ge mig på min första riktiga Detox-kur. Det känns som om hela kroppen skriker efter rening nu efter december månads ganska osunda vanor. Dessutom har jag en envis trötthet i kroppen. Ut med det gamla, in med det nya och fylla på med ny energi tänker jag. Är det någon som är sugen på att hänga på? Jag kommer att starta den 6:e januari och är det någon som är intresserad och själv vill starta året med en utrensning så kontakta mig. Jag berättar hur jag ska göra och kan ge dig förslag.

 /img_7898.jpg

Bjuder på en bilder från årets första promenad. Friskt och skönt var det smile

Idag har jag också publicerat inlägg om min planerade flytt in till Lilla Turkos på Gamla Skolgatan 7 i Sölvesborg. Det känns spännande och roligt och allt möjligt på samma gång. Jag hoppas att mina "gamla" kunder kommer följa med mig och att många nya hittar dit till mig. När man får ett fint erbjudande så måste man våga tacka ja och ta ett språng vidare i livet. Jag är så tacksam för denna möjlighet.

 

/affisch-flytt.jpg

Vi kommer vara ett gott gäng med både terapeuter och ett mångfald av yogainstruktörer på plats, redo att ta hand om alla som söker efter en god hälsa och sund livsstil. Det är en möjlighet för alla att fokusera på ett friskare och hälsosammmare liv. Vi har olika förutsättningar, men jag tänker som så att man ska försöka rikta in sig på det friska hos sig själv, välja friskvård och göra det bästa man kan för egen del. Att se sitt eget värde och känna glädje och energi i kropp och själ. Hos oss kommer vi tillsammans ha en bred och stor kompetens för att kunna hjälpa just dig!

 

Nytt år, nya möjligheter!

Jag hoppas att vi ses snart!

Hälsningar Jill

 

1 jan 2015