JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Åter tillbaka i vardagen

Sommaren är inte över ännu

Men många har återvänt till jobb och vardag och för en del är det sista semesterdagen idag. Själv har jag blandat semester med jobbdagar och varit helt nöjd med det. Nu är jag redo för att jobba igen "på riktigt" :)

Jag hoppas att sommar och ledighet har fört med sig sköna stunder och fina minnen. Att du har både vilat och haft det bra med ledighet och annat. En del gillar full fart och en del vill mest vila och ligga i hängmattan. Båda känns ju helt ok i lagom mix tänker jag. 

Idag har vi sommarvärme där jag bor, men friska vindar som tar tag i en och vassen svajar och brusar i vår trädgård. Det känns att sommaren inte är över och det tycker jag är så skönt. Den får gärna stanna ett tag till trots att vi börjar jobba och komma in i vardagsrutiner. 

Själv ser jag fram emot att fortsätta avnjuta morgonkaffet på altanen och äta kvällsmat ute när det går. Idag har jag börjat fixa och städa lite i vårt uterum. Förbereder inför sensommar och en skön höst därute. Det är alldeles för varmt i vårt uterum på sommaren faktiskt, så det blir sällan av att vi sitter där. Varma sommarkvällar vill i alla fall vi sitta utomhus och njuta :)

Tid att tänka och känna

När tempot saktar ner sig under sommaren så brukar jag tänka som bäst och mest. Så även denna sommar. Jag har haft små egna personliga projekt för min egen hälsa pågång och tankarna har flödat fritt. 

Ett av mina viktigaste mål denna sommaren har varit att "koppla på" hjärta och känslan. Så himla lätt att vara för mycket uppe i huvudet och låta tankarna virvla omkring utan att koppla på känslan. Jag har stannat upp oftare och frågat mig själv vad magkänslan säger mig när jag fastnat i något. Vilat och varit lugn med allt och faktiskt låtit otroligt mycket bara passera iväg. Det har varit så skönt. Precis som att jag rensar och gör plats för nytt och bättre på något sätt :) 

Ta hand om sig själv

Har du gjort något bra för dig själv denna sommaren? Som bara är för dig och som fått dig att må bra? 

Det finns massor med småsaker man kan göra, som så ofta bara blir en tanke... typ ta ett skönt fotbad och fixa fötterna, göra en hårinpackning, göra en rejäl bodyscrub för att få bort gammal torr hud och locka fram sommarfräschheten igen som bara ligger där under och väntar på att få komma fram och visa sin lyster! Det här är sånt som jag känt så starkt att jag behöver göra nu för att må bra, så tanken är att ta en timme för mig själv ikväll med lite egenvård. 

Håll lite utkik efter fina erbjudande som kommer att dyka upp hos mig för lite egenvård nu inför en skön höst! 

Ha en fortsatt skön augusti! / Jill

11 aug 2019