JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Att välja ett mer harmoniskt liv

Vad drömmer du om?

Är du på jobbet och känner att det skaver både här och där?

Har du ställt dig frågan den sista tiden om "det bara ska va det här resten av arbetslivet"?

Tycker du att jobbet tar alldeles för mycket tid och ork så att du nästan rasar ihop på kvällarna och skippar sånt som du egentligen vill?

Skulle du önska att vissa dagar var mer fyllda med harmoni, lugn och ro? Kanske som på bilden här...

/28467930_10155479108682799_5656802304894614730_n.jpg

Det går att förändra var någonstans du än är just nu i ditt liv. Jag har gjort en hel del förändringar de senaste åren som har tagit mig till ett helt annat sätt att arbeta, tänka och faktiskt en helt annan livsstil. 

Jag kombinerar mitt företag JILA 4 goodlife med att arbeta med hälsoföretaget Forever Living där jag arbetar med deras affärskoncept Network Marketing. Affärskonceptet är ett av flera olika distrubutionssätt för att få ut sina produkter på marknaden, men den stora skillnaden emot många andra koncept är att det här är till för helt vanliga människor så att alla som vill kan arbeta med det här. 

Ibland arbetar jag hemifrån, som just idag, och ibland sitter jag på ett café, eller har Skypemöte eller befinner mig på event någonstans i södra Sverige mestadels. Man kan säga att jag mitt i allt också får utbildning till företagsledare i mitt eget företag med allt var det innebär.

Jag är så glad för den här kombinationen av att få hjälpa människor på olika sätt. Det har alltid varit en del av mitt yrkesliv och idag mixar jag sköna och välgörande behandlingar med mitt arbete inom Network marketing där jag coachar och utbildar andra som också vill starta upp en egen verksamhet och förverkliga sina livsdrömmar. För det spelar ingen roll ifall du önskar mer fri tid, mer resor, längre semestrar, arbeta med välgörenhet, få utvecklas som författare, musiker eller konstnär eller ja vad som... Affärskonceptet är ett verktyg för att nå just dina drömmar. 

Jag valde Forever för att jag tycker om hälsa, kvalitetsprodukter och sökte ett stabilt företag som är måna om sina business owners. Det är Forever och dessutom har de en helt egen organisation som arbetar med välgörenhet runt om i hela världen (forevergiving.org). De odlar ekologisk aloe vera, är världsledande och tar god hand om alla sina anställda både ute på plantagerna, i fabrikerna där aloe veran tas om hand, i sina egna högteknologiska labb som kvalitetssäkrar och utvecklar och om oss som är Oberoende Forever business Owners. 

Att vi i Skandinavien också är trippel AAA kreditvärdiga och största enskilda medlemmen i Svensk direkthandel känns tryggt och bra. Jag är stolt över att tillhöra en växande skara FBO:s som för Forever vidare och arbetar för att behålla position 1 runt om i världen. 

En del i mitt arbete innebär att jag söker efter nya medarbetare som vill jobba tillsammans med mig i mitt team. Jag informerar och sedan är det upp till var och en att själv ta beslut om de vill testa att arbeta tillsammans eller inte. På det sättet träffar jag många intressanta människor, får kontakt med till en början helt okända personer med en massa spännande historier och drömmar som jag får förmången att ta del av. En del börjar arbeta med mig, en del väljer att avvakta och en del vill något helt annat med sina liv. Helt ok för mig :) 

Mer tid - Mer ork- Mer livslust - Mer glädje och spontanitet

Så skulle jag sammanfatta mitt liv nu när jag har kommit några år in på mitt nya, friare liv. Jag kan stryka en dag i min kalender och gå ner till stranden om det är fint väder. Jag kan ta med mig mitt lilla flyttbara kontor (laptop och mobilen) varstans jag vill. Jag kan vara ledig på förmiddagen och gå ut en runda i skogen eller ner på stranden. Jag kan va helt ledig när det är studiedagar och lov och jag är inte längre begränsad i när och hur jag ska ta min semester. 

Idag styrs arbetslivet efter som det passar mig i vårt liv i min lilla familj. Det är jättestor skillnad mot tidgare när det mesta kändes som att det bestämdes utefter min anställning och alltid denna stress med tidiga morgnar, slänga sig i bilen efter jobbet för att hinna hämta på fritids i tid, aldrig få de önskade smesterveckorna med resten av familjen osv... Stress och oro var en del av min vardag och jag vet att det är likadant för de flesta som springer runt runt i ekorrhjulet. 

Så tack och lov för att jag vågade vara modig emellanåt och ta de där första stegen mot en förändring som jag längtade efter så mycket! 

Vill du också förändra?

Kanske vill du också göra förändringar i ditt liv? Jag finns och jag träffas gärna för att prata drömmar, framtid och planer. Det är alltid spännande att träffa nya personer och se vad det kan leda till :) 

Nu ska jag gå och förbereda lite för att ta hand om några kunder under eftermiddagen. Min son kan åka hem direkt efter skolan idag och skippa fritids vilket han tycker är så skönt att få göra ibland. 

Utanför köksfönstret yr snön omkring och här inne är det varmt och skönt och massor av tända ljus. Ett harmoniskt liv helt enkelt.

Vinterhälsningar från Jill i feelgoodstämning 

1 mar 2018