JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Balans mellan alla olika projekt

Olika är bra

Ibland får man ju känslan av att det inte händer så mycket...tills man kollar i almanackan och ser vad mycket man gjort och gör och har framför sig :) eller är det bara jag? Tror inte det.

Jag tycker om att ha lite olika saker inplanerade. En del stora projekt, en del små och så blanda in trevligheter med social samvaro emellan. För mig är det dock jätteviktigt att hitta en bra balans emellan allt som ska göras, att jag planerar in pauser och framförallt att jag har min fasta trygga bas att dra mig tillbaka till.

Jag träffar så många olika personer och med helt olika bakgrunder och historier. Det är så himla intressant att lyssna, lära och ta in vad som sägs. Teorier, visdom, slutsater man kommit fram till. En del har allt så klart för sig, medans andra är mitt i en livsresa och försöker reda ut hur alla pusselbitar ska falla på plats.

Livet är verkligen som ett stort pussel med en massa nyanser, färger och former.

Inte bara jobb

Sedan jag påbörjade mitt friare liv, eller vad man ska säga, så flyter jobb och privatliv ibland ihop. Det går liksom inte att sära på helt, jag blir mitt jobb emellanåt på gott och ont. För det mesta gör det mig ingenting, men ibland så tar det lite för mycket kraft.

Det är då jag måste ta en dag hemma, en stund att samla ihop tankar och känslor och sortera i allt. Är det jag, är det mitt jobb eller helt yttre påverkan?

Just nu upplever jag att många är riktigt trötta och jag själv är inget undantag. Tror att det är så många starka energier och saker som händer som vi tar upp i våra kroppar och hjärnor. Lite sol, värme och fågelkvitter kommer göra underverk för oss alla nu är jag helt säker på :)

Idag är jag hemma och skapar balans i tillvaron

Det passade helt utmärkt idag att jag har möjlighet att jobba hemifrån. Ibland kommer de där dagarna nästan som på beställning.

Jag har ett projekt med en snäv deadline som ska göras idag och imorgon så det kom verkligen till pass med en dag utan kundbokningar!

Jag vill inte slarva bort en helt orörd dag här hemma, men kroppen säger vila så det är precis vad jag ska göra nu en timme innan jag tar nya tag med denna dagen. När jag ska vara kreativ så går min hjärna ofta igång på kvällen när jag lagt mig. Då kommer alla bra tankar och ideér till mig och jag hade behövt ta ett arbetspass just då för att pränta ner allt :) så igår kväll gjorde jag så och nu är jag lite för trött.

Så nu - balans, vila, återhämtning innan jag sätter allt i rullning.

Jag älskar att jobba för mig själv, vara min egen chef och samarbeta med min kalender!

 

10 mar 2016