JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Är du öppen för nya möjligheter?

Har du klickat dig vidare på länken så är det kanske så att just du är det, öppen för nya möjligheter?

Är du nyfiken så fortsätter du läsa här nu :)

När njuter man som mest?

Jag upplever just nu helt underbara dagar för min egen del.

Stillhet, ro, fågelkvitter, sol och värme och tid att landa ner i mig själv.

Sitter i skuggan på min altan med min dator och njuter av fåglarnas sång, hör motorbåtar på avstånd från havet och solen som gör vindarna varma. Tänker att fler bode ha det som jag.

I mitt arbete som terapeut möter jag ofta människor som är fast i livets "berömda" ekorrhjul, som bara rusar runt utan att hinna varken tänka eller känna efter. Fler och fler känner av pressen från arbetsgivarna som lägger på fler och mer arbetsuppgifter på sina anställda, de pressas till sitt yttersta och många inser att det kvittar egentligen hur mycket de jobbar för de kommer aldrig att hinna ikapp med allt. Dagens bistra verklighet för allt för många.

Att stanna upp och reflektera över sitt liv är nog något av det svåraste vi kan ha framför oss. Vi vet vad vi borde göra, men vi gör det inte, vi springer lite till och lite till och lite till....en del tills de rasar helt.

Jag har också till viss del gjort så och blev år 2007 tvungen att stanna upp och fundera. Ändå tog det ganska många år till innan jag verkligen gjorde en massa bra förändringar för mig själv. Det har varit en process som startade hösten 2010 och efterhand som jag stängt vissa dörrar har jag på vägen öppnat flera nya och viktiga dörrar. Jag har vågat utmana mig själv rejält emellanåt och tagit steget utanför min bekvämlighetszon för att bli starkare.

I september år 2013 startade jag mitt företag JILA 4 goodlife. I april 2014 slutade jag min tillsvidareanställning jag haft i 12 år. Det kändes redan då som att jag ville komplettera mitt liv med något mer, men jag visste inte riktigt vad. Jag älskar mitt arbete med de olika behandlingar jag erbjuder, men jag är också i stort behov av personlig utveckling hela tiden, få umgås socialt i olika sammanhang och få utnyttja mitt driv jag har. Så hur gör man det då?

I oktober, samma år 2014, pratade jag med en av mina nära vänner om den här önskan jag hade och då kom det plötsligt till mig. Det här jag saknade, men inte riktigt visste vad det var!

Jag erbjöds en möjlighet att inleda ett samarbete med ett internationellt mångmiljardföretag inom hälsobranchen. Ett stabilt företag som i Sverige är trippel AAA kreditvärdiga och har en stabil tillväxt sedan start 1978. Wow sa jag, vilken enorm förmån att få en sån möjlighet, inte alla får den! Jag gick och lyssnade på en affärspresentation och kände genast att det här vill jag testa att jobba med!

Men, vad betyder det för dig som läser det här då? Det är ju min historia :)

Jo, vi är mitt uppe i en enorm tillväxt och vi behöver bli många fler! Alltså söker jag nu fler kollegor som vill jobba tillsammans med mig/oss.

Jag har en kravprofil och om du känner att det stämmer in på dig så kan du kontakta mig för ett eventuellt samarbete.

* Öppen för nya möjligheter

* Eget driv

* Ödmjuk

* Nyfiken

* Lösningsfokuserad

* Positiv

Är du intresserad av att jobba i ett team, men vara din egen chef och styra din tid så är det ett stort plus eftersom det är så vi jobbar :) Viktigt att veta är att det här är ett arbete som kräver en fokuserad arbetsinsats, men man bestämmer själv hur mycket tid man vill lägga ner och istället för att jobba mycket så jobbar vi smart efter ett enkelt system. Du kan arbeta för en extra inkomst varje månad eller en oberoende inkomst på sikt. Valet är helt och hållet ditt eget.

Känns det lockande så kontakta mig på [javascript protected email address] eller PM via min facebooksida https://www.facebook.com/Jila4goodlife/.

Varma soliga hälsningar från Jill på JILA 4 goodlife - det goda livet med en skön livsstil

 

 /jills-egen-bild-jobba-hemifran.jpg

10 maj 2016