JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

DAG 1 den 17/8 2015

Klockan ringer 06.30...

Trött son, trött Jill och trött sambo yell

Snoozz snooz - men bara 1 gång har vi bestämt!

Idag är dagen då jag och sambon kör på vår första dag med kuren.

Jag och sambon kommer följa det enkla och tydliga koncept som ingår. Imorgon ska sambon iväg på sitt arbete och då krävs planering och det hade vi idag på altanen i solskenet när vi intog en supergod smootie :) Han har ett fysiskt tugnt arbete och kommer att lägga till proteinbars vid behov. Det handlar om säkerhet, tunga lyft med tugnt material och då chansar man inte!

Redan från början vill jag säga att det krävs lite planering, inte omständigt, men förbered och följ konceptet så kommer det bli jättebra. Glöm inte dricka minst 8 glas vatten om dagen! Slaggprodukterna ska ju rensas ut.

Efter morgonintaget så tog jag och sambon en snabb powerwalk på ca 4 km och det blev hela 5400 steg! Skönt att komma ut på morgonen och få frisk luft och sätta igång kroppen.

Lunchsmootiesen bestod av 2,5 dl osötad kokosmjölk från Alpro, frusna jordgubbar och hallon, 1 msk ekologiskt kokosströ, 1 krm ekologiskt vanlijpulver, 1 mått proteinpulver, psylliumfrö. Mixa och drick - supergott!

 /dag-1-aug-2015.jpg

Idag är dagen då vi samtidigt byter en del kostvanor för sonen, till det bättre. Att äta mer proteiner på morgonen ger en bättre start, man håller sig mätt längre och får en jämnare blodsockernivå om man då samtidigt ser till att minimera sockerintag :)

Frukost för sonen blev:

2,5 dl A-fil, osötade havrefras, 1 msk pumpakärnor, 1 msk solrosfrön och kanel i samt färska äppelklyftor vid sidan om.

1 stort glas vatten med vitamintillskott och omega 3 kapslar.

1 hutt Aloe vera (alltid, varje morgon och kväll då han upplever att han inte har ont i magen sen vi startade i oktober förra året).

Kvällen

Ikväll är det mest flytande och kanske att hungern kommer smygande, men mitt bästa tips är att dricka en stor kopp ekologiskt och koffeinfritt te. Smutta, låta värmen sprida sig i magen och det känns gott i kroppen. Min favoritsort är PUKKA te med lakrits och kanel. Låt tepåsen dra länge och behåll den i koppen. Smakar underbart tycker jag.

Nu kör vi vidare mot dag 2! Rapport har kommit från våra medkombatanter och det går bra. Dock meddelar de att de ska lägga sig tidigt ikväll, sova gott för imorgon när de vaknar är det bara 1 dag kvar på den lite tuffare delen. Klart vi klarar det här!

//Jill

17 aug 2015