JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Dag 2 Kick-start

Det andra dygnet snart till ända... Phu!

Nä, det har faktiskt inte varit så jobbigt :) Pyttelite huvudvärk smugit sig på ikväll, men jag står ut. Vet att det är övergående. Med lite planering i morse gick det bra idag när jag for iväg på jobb. Idag gjorde jag en jättegod smoothie som gör att det nästan känns som att man fuskar eftersom det är så gott! Knasigt tänk man har, när man automatiskt tänker att gott måste va onyttigt wink

 /dag-2-aug-2015.jpg

Sambon har fått lägga till proteinbar idag då hans jobb är fysiskt tungt. Annars har han mått som han säger "förvånandsvärt bra". Samma känsla hos mig. Är glad och stolt över oss att vi gör det här! Hejja oss!

I min smoothie idag hade jag:

2 dl osötad kokosmjölk från Alpro

Frusna hallon ca 1 dl

1/2 apelsin

1 skopa proteinpulver

1 msk ekologisk kokosflingor

1 krm chiafrön

För sonens del blev det 2,5 dl A-fil till frukost med 1 dl fiberhavrefras, 1 msk solrosfrö, 1 msk pumpakärnor och 1/2 kiwi samt vitaminer och omega 3. Istället för macka som förmiddagsmellis blev det bananpannkaka på 1 ägg och 1 liten mosad banan. Istället för sylt blev det 1/2 hackad kiwi och blåbär. Skola och fritids vet vårt tänk, att vi försöker minska ner så mycket som möjligt på socker och vitt bröd mm. Hemma äter vi just nu inte bröd alls och aldrig vitt.

Snart dag 3 och en go känsla av att veta att imorgon kommer jag laga ugnsbakad laxfile med god sallad och rotfrukter till och vet ni, maten smakar mycket mer och godare efter de första 2 dagarna på kuren som på något sätt gör att smaklökarna vaknar till liv igen!

18 aug 2015