JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

De där grå dagarna...

Visst har vi alla de där grå dagarna?

Grått ute, grått inne och i sinne.

Vad gör ni när en sån dag infinner sig? Bara hänger med, deppar lite, suckar djupt?

Jag tror att det är bra att ha en sån där grå dag ibland när man kanske är lite låg. I alla fall känner jag att jag på nåt sätt stannar upp lite då, känner efter om det "svider" någonstans, funderar på var och varför, lyssnar inåt och stillar mig.

Idag vaknade jag och kände lite grått inuti. Rätt ok ute faktiskt, men inom mig fanns en trötthet, en känsla av att jag är lite låg idag, att jag måste ta det lugnt och landa lite.

Idag är en arbeta-hemmadag-med-admin i massor. Kanske därför det känns grått? ;)

När jag suttit några timmar hemma vid skrivbordet och fixat med papper kom en enorm trötthet över mig. Kör man på i 190 knutar ett tag så blir det ju så, tröttheten tar ut sin rätt... Nu har jag ju den stora fördelen att sängen endast är en kort bit ifrån mitt skrivbord så jag släkte ner all verksamhet och la mig. En stund tänkte jag, ett par timmar tyckte min hjärna, så jag vaknade upp helt groggy och tänkte hoppsan!

En stor kopp kaffe och en macka i magen senare är jag tillbaka vid mitt skrivbord och kikar mig omkring. Jag är en sån som sparar på små fina lappar och annat som jag fått och som får mig att må bra. Det är bra att ha de där påminnelserna för de gråa dagarna!

Till höger på hyllan ovanför skrivbordet har jag klistrat fast en liten lapp där det står:

"Fina Jill <3 Det krävs mod och en stark vilja för att göra de val du gjort. Du kommer garanterat att lyckas! Lycka till med ditt nya jobb! Kram från oss" (grannarna)

När man har en grå dag blir en sådan lapp extra värdefull tycker jag. Så mitt råd är att spara sånt, för att läsa som små egoboostar, de där dagarna när man som mest behöver det.

Att våga tro på sig själv, på sina förmågor, ta fram styrkorna hos sig själv. Vi har dem alla inom oss. En hjälp på traven de dagar då modet sviktar, vem behöver inte det?

Det är bra med gråa dagar, för då kan jag uppskatta mitt liv ännu bättre och känna tacksamhet över allt jag har. Dagar som är bra springer tiden iväg och jag stannar sällan eller aldrig upp utan bara ÄR HÄR OCH NU, precis som man bör göra.

Dagens råd från mig är alltså: Skaffa dig små egoboostar att ta fram då "nöden" kräver det! :)

Ha en fortsatt fin dag och vecka!

Kram Jill

 /img_8088.jpg

Min lilla dagens EGOBOOST till mig själv!

4 feb 2015