JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Det är lycka att bo vid havet

Solig morgon

Idag vaknade jag upp och såg solen stråla in genom våra föster. Åh vad jag längtat efter ledig dag med sol och lite varmare!

Idag hade jag bestämt mig för att vara ledig, njuta och bara vara. Göra det som kändes bra och samla energi och sol (D-vitaminer!) Efter frukost gick jag och min sambo ut på en härlig promenad vid stranden och havet. Det var nästan alldeles vindstilla och havet glittrade i hamnen, svanar och änder simmade lugnt omkring och flaggspelet vajade sakta. Vad vackert vi bor! Jag kommer aldrig tröttna på att bo här och denna tiden när allt liksom vaknar till liv väcker mina livsandar :)

/hanohusstranden-april-2015.jpg

I över 20 år har jag bott och älskat detta stället av hela mitt hjärta. Ett kort tag flyttade jag in till stan några år, men trivdes aldrig. En sommarkväll åkte vi ner här till stranden och satte oss för en fika och kvällsdopp. Jag borrade ner mina fötter i sanden och en massa tankar snurrade. Jag hade känt mig så rotlös och där jag satt visste jag plötsligt varför. Jag måste flytta tillbaka, rota ner mig igen och leva mitt liv här. Vilken känsla det var den gången. Sagt och gjort. Ett halvår senare gick flyttlasset tillbaka och här ska jag stanna...

För mig är det jätteviktigt att känna att jag trivs där jag bor, att jag kan känna att mitt hem är min fasta bas som jag utgår från och kan landa i efter en full dag med aktiviteter. Det behöver inte vara perfekt, det behöver inte vara det senaste och hippaste. Hemtrevligt, varmt och ombonat kan man få med små enkla medel :)

Att få bo vid havet, andas in den friska luften, njuta av hav och natur ger så mycket livskraft och livskvalité.

/jill-pa-bryggan-april-2015.jpg

Fyll ditt liv med bra saker, upplevelser och känslor. Skapa en trygg bas dit du kan dra dig tillbaka och bara vara.

Lev det goda livet - JILA 4 goodlife

 

 

18 apr 2015