JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Det goda samtalet

Igår när jag hade lite extra öppet inne i stan så fick jag besök av en kvinna som arbetar med att stötta och hjälpa andra kvinnor med barn som blivit utsatta för våld i hemmet. 

Vi fikade och pratade en stund inne i mitt srum. Jag lyssnade på hennes berättelser, hennes tankar om livet och blev så berörd av insatserna som hon och hennes kollegor gör. 

I alla sociala medier nu så florerar fina julbilder och så även på min tidslinje. Jag tycker det är roligt och fint att se hur alla pyntar och förbereder och blir verkligen glad av att få ta en liten del av andras liv på facebook. Jag vet ju samtidigt att det är just en lite del av våra liv vi delar där. Vi brukar säga att julen är barnens högtid, men jag tänker att det är allas och att vi ska dela den tillsammans och njuta allihopa. Barnen mår som allra bäst när vi gör saker tillsammans i stort och smått. De mår inte bäst bara för att de blir översållade med julklappar varje dag i 24 dagar. De vill vara med fina föräldrar och ev syskon och ha det mysigt, lugnt och tryggt. 

Igår hade vi fina vänner här på middag. De hade sina 2 barn med sig som är 5 och 6 år och jag kunde knappt hålla mgi när de kom utan fick avslöja direkt att när vi ätit skulle vi klä vår gran tillsammans! Kanske inte så pedagogiskt att säga det innan vi ätit, men jag kände mig så glad och förväntansfull så jag kunde inte hålla mig :) det kändes som att jag var barn själv hihihi :) Att sen efter maten få klä granen, se barnens lycka och hur de liksom ville hänga upp allt, paxade fina glittriga julgranskulor osv... ja, det är ren och skär lycka inom mig. Min 16-åring har inte längre samma entusiasm, utan satt och lyssnade på musik i hörlurarna ;) 

/julgran-2016.jpg

Det är tyvärr inte alla som får har det så hemma, varken vuxna eller barn...

Så jag önskar att så många som möjligt ska få ha en lugn och kärleksfull jul tillsammans. Vet just du med dig att du har svårt att hantera snapsar och annat alkoholhaltigt, så skippa det i julhelgenoch upplev värme, gemenskap och kärlek tillsammans istället <3 

Den här julen så bestämde jag mig för att skänka 25% av min produktförsäljning till Kvinnojouren Embla i Sölvesborg. Det har kanske inte varit så stort intresse än, men vem vet, det är inte julafton förrän på lördag ;) 

Ha en fin julvecka och var rädda om varann! Julkramar från Jill

18 dec 2016