JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Diamantslipning - Nyhet!

Ny behandling på JILA 4 goodlife

I våras fick jag själv prova ett par behandlingar med den nya behandlingform jag nu introducerar även hos mig. Jag kände direkt att det här var något riktigt bra och som jag själv ville arbeta med. Sedan har jag fått låta sommaren gå och även en bit in på hösten innan allt stod klart för att själv starta upp. 

Nu börjar jag lansera en av flera behandlingar som jag kommer att erbjuda: "Diamantslipning de Luxe" - en 90 minuters behandling som ger så bra och synliga resultat redan vid första tillfället. Det här är lite annorlunda mot vad jag brukar arbeta med, men det ena behöver inte utesluta det andra tycker jag. 

/ansiktsbild-diamantslipning.jpg

Läs mer om behandlingen här: http://www.jila4goodlife.se/nyheter-erbjudande

Att ta hand som sig själv, få känna sig pigg och i harmoni är viktigt för oss alla. Det som också är viktigt och får oss att må bra är att få möta sitt ansikte i spegeln och känna/se en pigg och fräsch version av sig själv. Det innebär ju inte att du ska sträva efter ett "perfekt" slätt babyansikte, utan mer om att få känsan av en pigg, fräsch hy med lyster och spänst som gör att hela du känner dig gladare och lite mer "du". Hoppas ni förstår känslan av det jag vill förklara? 

Det är just de här meningarna som många som kommer till mig berättar om. De tycker att de har tappat sin spänst och lyster i ansiktet och att allt bara hänger, ser grått och tråkigt ut...

Det går att göra en hel del för att öppna upp blicken, få mer lyster och spänst faktiskt! Det är just det jag vill hjälpa dig med efter att ha lyssnat på många, främst kvinnor eftersom det är flest kvinnor som kommer till mig. Att få möta "sitt bästa jag" och känna sig till freds gör att du känner dig piggare i både kropp och själ, så visst är det hälsa i allra högsta grad att ta hand om och vara snäll emot sig själv! 

Jag hoppas verkligen att det blir många som tar tillfället i akt att prova nu när jag erbjuder ett introduktionspris på den nya behandlingen. Då kan ni testa och se om det här är något ni kanske vill önska er i julklapp som en kur på 4 ggr. Då får man 15% i rabatt också dessutom! (Rabatten gäller på ordinarie pris.) 

Jag brukar också ge hudvårdstips och rekommendera de fina hudvårdsserier jag säljer för att ni ska få bästa reslutat och ta hand om er på hemmaplan också. 

Själv vill jag nog påstå att jag älskar att arbeta i ansiktet och därför känner jag att jag gärna vill dela med mig av de kunskaper jag själv har och hjälpa andra få må bra :) Det behöver inte alls vara så krångligt och jag brukar se det hela som en fin liten ritual som jag ger mig själv för att vara snäll och ta hand om mig på ett bra sätt. 

Så passa på att unna dig själv en härlig behandling nu med mitt erbjudande och önska eller unna dig själv en kur i julklapp. 

Varmt välkommen till mig! 

Jill

20 nov 2017