JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

En av världens största nätverkare!

Kick off i januari!

Nu är det snart bara 1 månad kvar till vår kick-off i Halmstad den 8/1!!
Diamond Manager KIM MADSEN, en av världens största nätverkare, är dagens föreläsare!

/kim-madsen-kick-off-januari-2017.jpg


Precis som Kim säger så jobbar Team Next (mitt team jag är med i) HELT rätt för att lyckas inom Network Marketing - bättre betyg kan man knappast få, men så är det ju också människor han rekryterat till företaget som är mentorer i samarbetet! ☆
Forever är ett personlighetsutvecklande företag och ett nätverksföretag först och främst, men det missar många. I andra hand är det ett hälsoföretag.

Grundaren Rex Maughan gjorde marknadsplanen INNAN han valde aloe vera som grund. Efter Kims föreläsning lär nog en hel del förstå skillnaden.


Kim såg businessen, möjligheterna till en annan livsstil. 


I Team Next älskar vi självklart också produkterna lika mycket, men vi jobbar och har fokus på personlig utveckling/ledarskap/tillväxt/business och framgång! 

Kl 11:30 börjar minglet och eventet är mellan 12-16! Halmstadkontoret bjuder på välkomstdrink fram till 12 samt fika under pausen. 

Det känns fantastiskt att få lyssna på Kim Madsen och bl.a Jens Leidewall, Sapphire Manager, denna dag! 
Vi har redan fått byta lokal pga det stora intresset! Det gäller att ta tillfället i akt och vara på rätt plats vid rätt tidpunkt helt enkelt.
Jag bjuder nu med mig gäster som ska få en eftermiddag utöver det vanliga och kanske är du en av dem? Känns det som en god idé och bra investering i din egen framtid att lyssna, helt gratis, på föreläsare som berättar om ett helt annat sätt att leva och arbeta? En framtid där du styr din tid själv och är din egen chef!

Jag har ett begränsat antal biljetter kvar så är du intresserad bör du kontakta mig omgående och gå på din känsla här. Eventet är helt gratis för dig som följer med som min gäst, men anmälan är dock bindande. Jag vill ha din intresseanmälan senast fredag 9/12 och gärna en liten beskrivning av dig själv. Har du ett eget driv, kan ta beslut snabbt och är redo för att hoppa av ekorrhjulet så kan du vara rätt person för Network Marketing! 

Jill Lagerqvist

0708-66 42 19

 

 

6 dec 2016