JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

En ny Detox!

En ny Detoxkur genomför jag just nu och det går bra!

Jag är på dag 7 av 9 och känner att det här är helt rätt för mig. Att få rensa en gång till och samtidigt testa den nya succén fick bli min utmaning innan påsk. I flera veckor har jag dragits med sviterna efter en influensa där det värsta gick ur kroppen snabbt, men efterslängarna har gjort mig lite småhängig och med en envis rethosta som inte vill ge med sig...

Det jag är ute efter främst är att kickstarta kroppen, en slags reset inför våren och sommarens härliga ankomst. Få in mer energi via sunda och bra matvanor, rensa slaggprodukter och förhoppningsvis baciller ;)

Jag är nästan förvånad hur bra det går, hur bra jag känner mig (trots envisa baciller) och att mitt sötsug är så got som borta. När jag känner mig sugen så skalar jag en morot och dippar i en msk turkisk yoghurt med kryddor. Gott, mättande och får bort tugglängtan som ju oftast är boven. Jag kan erkänna att jag inte är jättediciplinerad alla gånger, men för mig känns detta som ett enkelt system och de smoothies jag gör varje dag är underbart goda och känns nästan förbjudna trots att jag ju vet att de är nyttiga och sunda! :) Kan det bli bättre?

När den här detoxkuren är färdig väntar nästa steg som är ett 30 dagars program med inriktning på en sund och hållbar livsstil med både kost och motion. Jag vill må bra och leva hälsosamt och jag har tagit ett beslut att göra något bra av det här!

Vill du också testa och veta mera? Kontakta mig via mail: [javascript protected email address] så berättar jag mer och ger råd inför starten!

Sunda och vänliga hälsningar från Jill

 

1 apr 2015