JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Ënergiglaset

Jag jobbar ganska mycket med stresshantering i mitt företag. 

I kroppen uppstår ofta olika stressrelaterade symptom som kan skilja mycket var det sätter sig. Gemensamt för de flesta är trötthet, utmattningskänsla, dålig sömn, sämre förmåga att känna glädje och ofta sämre minne och koncentration. 
Att hamna i stress kan bero på så många olika saker, men ofta är det flera tillstånd som till slut blir för mycket att hantera.
Balans mellan att ge och ta är viktigt och att tänka på att ständigt fylla på med ny energi jätte viktigt.

Tänk dig att du bestämt dig för att köra din bil långt. Då behöver du fylla på bränsle, kolla oljenivåer, spolarvätska osv... en självklar sak för de flesta för vi vet att utan bränsle kommer vi inte långt och lyser oljelampan rött kan motorn haverera!

Likadant är det med oss och våra system i kroppen. Blir det inget bränsle påfyllt i form av mat, vatten och mentalt bra grejer vi mår bra av, då får vi snedtändning och tillslut stannar vi... allt för många vaknar en morgon och tar sig inte upp ur sängen och denna skara växer hela tiden. Man pratar om ett samhällsproblem...
"Vi går nästan kollektivt mot det" sa en klok kvinna nyligen till mig.

Man kan sucka och tänka att det bara är att bita ihop och kämpa lite till.

Orken kanske inte finns att ta tag i sitt sjunkande livsskepp?

Jag brukar be mina kunder att börja med att skriva en lista på vad de tycker tar en massa energi och ork och en lista med sånt som är roligt och som ger ny energi och ork.
Titta sedan på listan och gör en liten analys.
(Det är jättebra att använda bilden nedan och fylla i.)

/exempel-energiglaset-.jpg 

/halsodag-kasebrodagen-sept-2017.jpg


På energiförbrukning kanske det finns vissa saker som du ändå måste göra, men du hittar förmodligen en del saker du bara gör för att du alltid gjort det, andras förväntningar för ingen annan vill osv. Vad kan du ev stryka?
På energipåfyllning är det ju bara toppen om du har många saker men granska den lite så att det kanske inte ligger nåt där bara för att du är rädd för vad andra ska säga...


Nu har du synliggjort för dig själv och har ett verktyg att jobba med. 
De dagar livet känns uppförsbacke så har du din lista för påfyllning och väljer det du för stunden känner mest glada känslor för och så gör du det!
Rent krasst så är faktiskt livet lite för kort för att slösa bort på sånt som bara tar en massa energi ifrån dig. Du kanske inte är "där" ännu, men det är fullt möjligt att komma tillbaka och känna glädje och energi i livet igen! 
Kontakta mig via min mail om du har några frågor eller kanske vill boka en tid hos mig för konsultation och behandling.
Hälsningar Jill Lagerqvist

mail: [javascript protected email address]

 

 

14 sep 2017