JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Ett rikare liv

Det är utanför "Comfortzone" det händer!

Det var en otroligt givande dag i lördags när vi hade ett powerevent i Helsingborg. Jag önskar alla att få delta på en sådan här dag. En dag fylld med positiva och glada människor med framtidstro och ett otroligt driv och engagemang. 

Jag tillhör Team NEXT generation of leaders och är så stolt och glad för det. Vi arbetar med ledarskap framförallt och det gäller i synnerhet vårt eget självledarskap. 

I lördags fick jag den stora förmånen att för intresserade gäster presentera vårt affärskoncept och senare under dagen även hålla en föreläsning om just självledarskap. 

/event-hbg-nov-2016.jpg

Att stå framför intresserade och engagerade människor och prata var en kick! Det gav mig så mycket styrka att få ge av mig själv och få ta emot så mycket kramar och fina ord efteråt. 

I januari 2017 kommer vi den 8/1 att ha en stor Kick off i Halmstad och gästas av Skandinaviens största nätverkare och en av de mest framgångsrika, nämligen Kim Madsen. En mycket inspirerande man från Danmark som jag hade förmånen att få lyssna på för snart 2 år sedan och det var då jag tog det viktiga beslutet som inneburit ett rikare liv för mig! Han är fantastisk! Fram till den 24/11 finns det fler biljetter att köpa genom mig för endast 200 kr ifall någon är intresserad av att följa med! 

I slutet av januari, den 28 & 29/1, är det stort event uppe i Götebord. Scandinavian Gathering och tusentals människor samlas för att få ta del av olika föreläsare i toppklass! Igår släpptes nyheten att Renata Klumska kommer och föreläser och det ska bli så intressant att lyssna på henne. 

Vill Du arbeta med ett smart och tryggt affärskoncept som har Skandinaviens bästa marknadsplan så ska Du inte tveka eller vela längre. Kontakta mig för mer info och boka tid för ett möte. Det kan leda till ett samarbete som kan förändra Ditt liv till ett rikare liv :) 

Jill

0708-664219

[javascript protected email address]

22 nov 2016