JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Event på lördag 19/11

"Ett rikare liv"

Ett toppenevent som går av stapeln nu på lördag i Helsingborg. Mingelstart med kaffe kl 11.30 och eventet startar kl 12.00 fram till 16.00. 

Är du trött på ekorrhulet? Snurrar det på lite väl fort så du inte riktigt hinner med? Kanske nyfiken på att göra något annat, starta eget men saknar affärsidé? Du har drivet och vi har en affärsidé väl värd att lyssna på för att se om det intresserar just dig! 

På lördag kommer ett antal toppledare inom affärskonceptet Network Marketing att berätta för gäster hur man kan skapa sig ett rikare liv på olika sätt. Det blir också givande föreläsningar om hur man sätter sina mål och självledarskap i fokus. 

I pausen bjuds det på glöggfika :) 

Plats: Hotell Horisont, Goodmorning hotel, Gustav Adolfsgatan 46. Fri parkering om du kommer med bil. Buss 4 från Knutpunkten till hlp Kvarnstensgatan. 

Om du är intresserad så kan du kontakta mig på mobil: 0708-664219 // Jill

Kom ihåg: "Man ångrar sällan det man gjort, utan det man inte gjorde för att man inte vågade" 

VÅGA TA CHANSEN - EN MÖJLIGHET TILL ETT RIKARE LIV PÅ OLIKA SÄTT ERBJUDS HELT RISKFRITT! 

P.S En del stoppar sig själv och tänker att jag är nog för gammal för det här.... NIX det är du INTE! Inom många traditionella yrken slås vi ut på den attraktiva arbetsmarknaden när vi nått 50+, men inom Network Marketing finns inget ålderstak. Du skapar dina egna resultat oavsett ålder, utbildning, ekonomi och nätverk. Det här är en stor chans för alla att visa att erfarenhet är något att värdesätta och räkna med, inte räkna ut! D.S

/17_15.jpg

 

 

15 nov 2016