JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Fina erbjudande i vår!

Nu har jag varit igång några veckor

Det har känts så himla roligt att vara tillbaka igen på JILA 4 goodlife! Att få träffa goa kunder som ger varma kramar och så fina ord! Jag är så tacksam över allt ska ni veta! 

Nu när våren har kommit igång på riktigt så satte jag ihop ett fint erbjudande på Diamantslipning Royal de luxe! 90 minuter med en ordentlig genomgång av din hud för att fräscha upp och bli redo för våren! Många frågar mig om det är lönt att göra enstaka behandlingar och om man måste köra en kur? 

Det går jättebra att göra enstaka behandlingar då reslutatet både syns och känns efter en full behandling! 90 minuter rekommenderar jag första gången för en grundlig behandling. Vill du sedan göra flera så kan vi bestämma tillsammans om det funkar med 60 minuter. 30 minuters behandlingar är till för uppfräschning eller specifika "problem". Jag har så många nöjda kunder på just diamantslipningen! Så därför vill jag att fler ska få syn på den och våga testa en behandling för att själv avgöra vad just du tycker om den :)

/erbjudande-april-maj-2019-diamantslipning.jpg

Ökar upp mina arbetstimmar i april

Från den 8/4 är planen att börja arbeta 50% och det finns lite lediga tider kvar, så tveka inte att höra av dig! Det kommer funka även med massage nu då jag har testat på några kunder :)

Sakta men säkert går mitt återtåg tillbaka till arbetslivet och varje dag är jag tacksam om glad över min egen plan som har visat sig vara effektiv. 

Det kommer fler nyheter under våren!

Håll utkik efter fler nyheter som kommer att presenteras nu under våren. 

Varmt välkomna tillbaka till mig på JILA 4 goodlife och möt våren med ett leende och ett större välmående tillsammans med mig!

Vårkramar från Jill

30 mar 2019