JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Firar 5 år med JILA 4 goodlife

Tänk vad tiden går...

Om någon sagt till mig för 6-7 år sedan att jag skulle säga upp min "trygga" anställning och starta eget företag hade jag nog sagt att det var omöjligt och inte alls troligt... För i min lilla värld fanns inte ens tanken på det då. 

Men idag är det ett faktum att det är 5 år sedan jag officiellt startade mitt företag! Jag är glad, stolt och tacksam för de val som jag gjorde som skapat upp ett annat slags liv på så många sätt. 

År 2012 startade jag min resa i augusti. Det är något jag aldrig ångrat. Bakom lämnade jag en stressig tillvaro på flera sätt...

/stressiga-mamman.jpg

Under våren 2012 punktade jag upp lite saker som jag ville ifrån.

* Fastnat i en anställning som tyvärr inte gav mig nåt fast det var ett bra jobb.
* Frustration över att inte ha tillräcklig kunskap för att hjälpa sonen ,med funktionsnedsättning, med diverse saker. Hade varken riktig ork eller kunskaper om hälsa som jag önskade. 
* Frustrerad över att inte orka/ha tid/otillräcklig kunskap för att stötta pappa i hans sjukdomar.
* Trött, sliten, tom på energi, håglös, uttråkad, oinspirerad osv...
* Ställde mig frågan hundratals gånger: "Ska det vara va såhär nu eller?"

Jag sökte i maj till en Friskvårdsutbildning för att dels få paus, men också mer kunskaper om hälsa och tid att hinna reda ut vad jag egentligen ville med mitt liv.

I augusti 2012 startade resan mot ett bättre, rikare, härligare, kärleksfullare, vänskapligare, personutvecklande, roligare, spännande LIV! 

/21c4b3a93b8f1d8ffe77aeab3544239a.jpg

Det jag är mest tacksam för är stöttningen jag fått av min dåvarande sambo, numera make. Han har funnits där för mig och stöttat på många sätt. Livet är inte bara en dans på rosor, men när jag trampat på taggarna så har jag lärt mig att sätta på tjocka sulor och skydda mig :D 

Jag har också mött så mycket härliga människor sedan jag startade mitt företag. Både kunder på min mottagning och kollegor inom Forever. Ordspråket "Du blir som du umgås" stämmer verkligen och idag är jag mycket mer noga med vilka människor jag har i mitt liv. 

Jag skulle kunna rada upp så mycket fint och positivt som hänt sedan 2012, men det hade blivit så långt... de som följt mig vet lite om min resa. Är du nyfiken, vill du skapa upp din egen förändringsprocess så kan vi träffas på en fika och se om vi kan göra något tillsammans. Jag kan lova en trevlig fikastund i vilket fall. På 30 minuter kan man hinna avhandla en hel del. 

Nu säger jag GRATTIS Jill på 5-årsdagen!

Som egen företagare med noll anställda så kan det bli lite ensamt :) men jag och maken firade lite i helgen och grattishälsningar har ramlat in i många dagar så jag känner mig nöjd o glad! :)

Nu ser jag fram emot en spännande och innehållsrik höst och delar med mig av ett bildspel som ger en lite glimt över hur det började och lite av livets innehåll sedan dess. 

Livet är spännande!

Livet är fullt av möjligheter!

Så tro på dig själv och även om du tar små små myrsteg framåt så leder det också dig till förändringar som du själv önskar.

Jag hoppas att jag inspirerar med min historia. Vill du veta mera, vill du veta vad du själv kan göra och få en liten vänskaplig knuff i ryggen så är det bara att kontakta mig!

//Jill 

0708 - 66 42 19, [javascript protected email address]

 

 

3 sep 2018