JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Firat framgångar!

Idag är jag extra glad då jag fått bjuda en kollega och teammedlem på god lunch och firat henne för de framgångar hon gjort! Att ta ett karriärskliv är stort och ska uppmärksammas på alla sätt. I augusti på nästa event kommer hon att firas av hela teamet vilket ska bli riktigt kul.

Visst kan en klapp på axeln vara nog emellanåt, men att få blommor och applåder för det jobb man gjort är allt lite extra och inte helt vanligt på arbetsplatserna. En extra guldkant till det jobb jag älskar och som blivit mer som en livsstil och absolut inget vanligt jobb :)

/fira-champagne.jpg

Nu går väldigt många människor på semester snart och njuter de veckor man fått tilldelat sig. Alla är värda att få vara lediga och njuta av mer fri tid tillsammans med nära och kära. Så njut och koppla av ordentligt, ladda om batterierna och fyll på må bra kontot rejält.

Det jag gillar allra mest med mina val är att jag vet att jag inte efter ledigheten kommer ha någon jobbångest. Jag har inte bara ett jobb jag älskar, utan två! Jag jobbar fokuserat och målmedvetet, gör mina val och skapar möjligheter hela tiden. Jag har mål och mening i livet. Jag har hittat många nya nycklar till att omvandla drömmar till mål och verklighet och hela jag ler.

Idag har varit en extra glad dag och jag vet att många såna här dagar kommer framöver :)

// Jill 

1 jul 2016