JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Följ mig gärna på min blogg - Tiden går fort

Tänk vad mycket det hänt på det halvår som har gått sedan jag flyttade in mitt lilla företag hos Teresapraktiken i Bromölla!

Igår kom jag på att det faktiskt gått 6 månader :) Intensiva månader där jag verkligen har fått använda all min kraft och kapacitet för att få ihop alla pusselbitar som ingår i mitt liv.

Jag jobbar ju 50% på mitt ordinarie jobb och resten har gått åt till att sköta om företaget med allt vad det innebär. Jag lär mig hela tiden och det går framåt!

I oktober var jag iväg 4 dagar i Köpenhamn på utbildning i ansiktszonterapi. Vilka spännande dagar och en massa kunskap jag fick till mig.

Första advent åkte jag och Therese iväg och gick utbildning igen i Köpenhamn och kunde därefter titulera oss Japansk Lifting terapeuter :) Steg 2 gick vi i januari. Otroligt skön behandling.

I februari har jag varit i Köpenhamn 4 dagar igen och gått färdigt min utbildning i ansiktszonterapi. Så glad och så taggad! Det är mycket att lära och jag har haft förmånen att ha riktigt många återkommande kunder som jag har behandlat. För mig är det här så viktigt och jag känner mig så inspirerad av all fin respons jag fått av mina kunder. Jag har lärt mig massor och försökt lyssna in vad alla sagt, tagit till mig råd och tips och utformat en behandling som jag verkligen kan stå för på alla plan.

Från den 1:a maj kommer jag att lämna mitt ordinarie arbete helt och satsa fullt ut på mitt JILA 4 goodlife :) Det känns både läskigt och jättebra samtidigt. Magkänslan säger mig att jag ska följa min nya inslagna väg och ha tillit till att allt kommer att gå bra, så jag följer mage och hjärta här nu... :)

Vill man komma i kontakt med mig så nås jag lättast via min mail: [javascript protected email address]

KÄRLEK , OMTANKE , RESPEKT

//Jill

6 mar 2014