JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

För Din egen skull

Är det möjligt att välja en annan väg?

Det är några år sedan jag utmanade mig själv ganska mycket och tog kliv iväg ut på okända stigar. Det kändes då som att jag verkligen behövde det och det har och är fortfarande, på alla möjliga plan, en stor utmaning. 

Vi har alla våra egna personliga resor att göra. Enligt mig är hela vårt liv en resa med olika på och avstigningsplatser. En del saker i livet susar vi förbi utan större notis, medans vi på andra platser stiger av en stund eller en längre tid. Vi upptäcker och upplever massor under en livstid. Alla erfarenheter bär vi med oss och vissa upplevelser blir viktiga lärdomar. En del gör ont medans andra bevaras i hjärtat med kärlek och glädje.

Lite då och då kommer vi till vägskäl, där vi behöver välja vägen vidare i livet. En del väljer den trygga kända och är helt nöjda med det, medans andra känner en stark längtan att våga testa en ny väg och kanske komma bort eller vidare till en ny del i sitt liv.

De flesta av oss arbetar med något i dag. En del trivs som fisken i vattnet, andra har rätt och slätt ett jobb och en inkomst och så finns det en del som verkligen längtar efter något annat...

Nu på söndag är jag med och anordnar en intressant och givande kväll. Vi bjuder in till en kväll där vi har en föreläsare på plats som kommer att prata kring kvinnligt entreprenörsskap. Hur framtidens yrkesval formas nu och att det blir vad vi själva gör det till. Det krävs en smula mod att gå sin egen väg, det krävs en vilja att våga förändra och göra det för sin egen skull. Vi kvinnor är ofta matade med att det är skuld och skambelagt att göra och skapa ett bättre arbetsliv för vår egen skull. Det är som att det skulle betyda att vi missköter våra barn och vår familj, trots att vi ju innerst inne vet att vi gör det just för familjens skull och då samtidigt för vår egen skull. 

Min upplevelse är att det är lite svårt att nå ut till er kvinnor för ni prioriterar nästan aldrig er själva.

Men OM det finns en möjighet att skapa upp något nytt och bra, något som kan ge en möjlighet till en annan slags vardag där stressen kan släppa sitt struptag om dig.. skulle det vara instressant att komma en kväll och lyssna, mingla och nätverka då? Bara för att se om det kan va något för just dig?

Jag delger er här nedan en information om denna kväll av den anledningen att jag verkligen önskar att fler kvinnor ska ta sig tid att komma och lyssna.

Läs texten nedan och om det pirrar till i kroppen av nyfikenhet så skicka ett intressemail till mig på: [javascript protected email address] (Ni kommer då få en inbjudan till eventet vi skapat upp på facebook där ni anmäler att ni kommer.)

***************************************************************************

Vi är många som längtar efter en lugnare, skönare livsstil och ett livspussel som går ihop.

Företagande har alltiför länge varit manligt kodat men framtidens framgångsrika entreprenörsskap bygger på traditionellt kvinnliga principer som kommunikation, flexibilitet, relationsbyggande och altruism/skapa större värden än endast ekonomiska. Nu är tid att ta tag i den den där drömmen om att vara sin egen!

Vi berättar om möjligheter att slippa ekorrhjulet, arbeta tids-och platsoberoende, ändå ha kollegor och tillhöra ett nätverksteam med stort utbyte via personlig franchise.

Det krävs ingen lång CV eller särskilda kunskapskrav. För den med eget driv, nyfikenhet och ett öppet sinne finns stora möjligheter att samarbeta med ett internationellt multimiljardföretag och på sikt arbeta för en oberoende inkomst.

/inbjudan-solvesborg-eventinbjudan.jpg

27 mar 2017