JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Föreläsning 21 maj - bli nätsmart!

Powerdag i Malmö på lördag 21/5

Ungefär 1 gång i månaden åker jag ner till Malmö för att gå på våra sk Powerdagar med mina kollegor. Vi har så gott som alltid toppföreläsare om aktuella ämnen inom personlig utveckling av olika slag.

Vi har bl.a lyssnat på Nisse Simonsson, Anders Haglund, Tina Thörner, Michael Södermalm, Kjell Enhager mfl mfl :)

På lördag är det åter dax att sätta sig i bilen och dra ner till Malmö för att lyssna på en mycket företagsam kvinna som brukar gästa olika tv-soffor:

/event-21-maj-2016.jpg

Som vanligt vet jag redan innan att det kommer bli en toppenbra dag med en massa goa härliga och positiva människor som sprider glädje omkring sig. Att få vara en del i ett sånt här samarbete betyder så himla mycket för mig.

Umgås med glada personer, ge och ta, utvecklas, inspireras, skratta och ibland också röras till tårar. Sånt gillar jag!

Vi har en stor lokal och lite biljetter kvar. Är någon intresserad av att hänga med mig så skicka sms eller ring mig så ordnar jag en biljett givetvis! Som egen småföretagare är det här ett gyllende tillfälle, men även för andra som vill inspireras, kanske har en egen blogg eller hemsida som man arbetar med så grabba tillfället säger jag! :) Egentligen är vi ju alla vårt eget personliga varumärke och i dagens samhälle är det många gånger viktigt när vi ska presentera oss för olika arbeten vi är intresserade av. Ett bra CV är viktigt, men även hur vi för oss i sociala medier för jag lovar att arbetsgivarna är där och checkar upp dig innan ;)

Intresserad? Ring eller smsa 0708 - 66 42 19

Önskar dig en bra dag! // Jill

18 maj 2016