JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Föreläsning Iris Hadar Karlshamn

Det kom en förfrågan om att hålla i en föreläsning

Jag är mamma till ett barn med ett ovanligt handikapp. Det här har fört med sig ett annorlunda liv och erfarenheter. Stundtals mycket krävande, men även med mycket glädje och naturligvis en massa kärlek.

Behovet finns att vi föräldrar berättar ur ett föräldrarperspektiv. Jag hör det ofta från personal jag möter och även om önskemål från andra föräldrar i samma situation som vi. I somras var det en läkare som sa till mig att jag borde ut och föreläsa. Kort därefter kom en förfrågan och jag tänkte, att nu är det nog dax att göra det här... För tankarna har funnits där ganska länge. Det här är bara en början och om allt går som tänkt i framtiden så kommer jag och en annan person hålla en heldags föreläsning med mycket bra innehåll.

Den här föreläsningen hade inte varit möjlig att göra för mig för några år sedan. Idag är hela min livssituation helt annorlunda och jag känner mig stark och säker på mig själv och allt jag står för. Det är en mycket skön känsla, en revanch i livet faktiskt.

Föreläsningen är ca 1,5 h med en liten paus i mitten för bensträckning mm :)

Jag är glad och tacksam att jag gjort det här idag. Min tanke är att göra skillnad, att få berätta ur ett annat perspektiv än det vi kanske är vana vid - föräldrarperspektivet. Det perspektivet är fyllt av en massa kärlek och historier om livet med både smärta och glädje från en verklighet som skiljer sig avsevärt från den bild de flesta har.

Kan vi tillsammans öppna upp samhället, synliggöra det dolda på ett helt nytt sätt så tror jag att framtiden är ljus.

" Det viktiga är inte hur man har det, utan hur man tar det"

 /forelasning-iris-hadar-karlshamn.jpg

Ikväll känner jag en stor tacksamhet över allt jag får vara med om just nu och hur bra livet kan vara när man väljer glädje!

Vill någon komma i kontakt med mig och boka en förläsning så hör av er på mail: [javascript protected email address]

"KÄRLEK - OMTANKE - RESPEKT!"

24 sep 2015