JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Från drömmar till verklighet

Jag har skrivit mitt första nyhetsbrev och tänkte att just detta passar bra att lägga in som ett blogginlägg också.

Alla har vi våra drömmar och det är bra. Vissa drömmar kan man ha som mål och sträva efter, en del förblir drömmar och det är ändå härligt eller hur?

Här kommer mitt nyhetsbrev och är du intresserad av att ta del av det i fortsättningen så anmäl dig i högra kolumnen du också!

*************************************** Från drömmar till verklighet...

Mitt första nyhetsbrev tar form. Det börjar med en historia från min verklighet.

En varm sommarkväll år 2006. Jag, min särbo (numera sambo) och en god vän sitter på altanen och njuter av kvällssolens vackra vy och pratar om livet. Ni vet de där kvällarna när allt är så magiskt :) Varsitt glas vin står framför oss och vi skrattar och pratar hit och dit. Vännen och särbon röker ett antal cigaretter under kvällens lopp och ingen av oss tänker hälsa där och då...

Vi kommer in på drömmar, jobb och framtid. Min särbo berättar lite stolt om hur han tidigare under året verkligen tog tag i sitt liv efter att ha gått med riktigt mycket värk i kroppen pga tungt arbete och sökt sig till projektjobb i nordligaste Norge. En riktig utmaning i 45 års ålder. Bara att våga säga upp sig från en trygg anställning och bege sig iväg. Min (numera) sambo är en filosof med många kloka tankar och jag och vännen lyssnade och tog in vad som sas. Vi ville också nåt mera, men vad?

En kompis till sambon hade lite imponerat frågat hur han hade gjort för att ta det steget, för att våga. Svaret blev följaden: "Du kan antingen stå kvar på perrongen och se alla tågen passera förbi (livet) eller så hoppar du på och ser vad som händer"

Just den där meningen satte sig hos oss båda där vi satt med vårt vinglas i handen och hade det toppenbra.

Ibland tar det ju lite tid att komma vidare, att ta stegen framåt och våga. Idag har min vän sedan flera år tillbaka slutat röka och leva ohälsosamt. Hon har startat sitt företag https://www.facebook.com/LADDAOM och det kan jag säga att maken till vändning i livet och att våga får man leta efter! Jag är djupt imponerad! Gå in på hennes facebook sida och läs och vidare till hennes blogg för att inspireras och förundras över hennes livsresa.

Min egen resa är måhända lite blygsammare och tog längre tid att komma fram till och starta, men jag är då sannerligen på en helt annan plattform än tidigare :) Man kan säga att det första modiga på min framtidsväg var att ta ledigt en månad för exakt 3 år sedan för att bara vara. Kan man det? frågade många :) Ja man har rätt att ta ut semester utan lön och det var precis vad jag gjorde. Jag mötte en underbar vår, satt på altanen och njöt i solen med en kopp kaffe, hörde fåglarna kvittra, barnen leka och allt blev grönare och vackrare, dofterna... Känner ni hur härligt jag hade det? :) Jag grävde också nya rabatter, planterade, la sten och skapade en fin baksida till oss 3 i familjen. Lycka, frihet, lugn spred sig i kroppen efter tuffa år med en massa utmaningar bakom mig. Det var nog där och då allting började. Till hösten gick jag ner i tjänst och jobbade 6 timmar/dag istället för 8. Wow vilken skillnad det blev för mig och hela familjen. Året efter lämnade jag in en ansökan till Friskvårdslinje på Folkhögskolan i närheten, fick tjänstledigt och antog en lugnare inställning till livet. Under detta skolår kom jag också i kontakt med och startade min utbildning parallellt till ansiktszonterapeut. Vilken resa jag har gjort och vilka underbara människor jag har mött i olika sammahang under dessa år. Jag känner en stor tacksamhet över precis allt jag har fått vara med om.

Sambon jobbar på oljeplattform i Norge, vännen jobbar stenhårt med sitt företag och jag är snart enbart egen företagare och avslutar min fasta trygga tjänst efter 12 år. Man måste våga för att vinna.

Jag har den senaste tiden hört ord som "modig", "inspirerande", "duktig", "kämpe" mm om mig själv. Det har varit lite svårt att ta in, men jag övar på att ödmjukt säga Tack! Kan jag inge lite hopp och inspirera någon annan är jag så glad för det. Mitt mantra för till fället är "Framtiden är spännande!"

I planeringen just nu

Fr.o.m. maj 2014 kommer jag att utöka mina öppettider. Mer info om vilka tider kommer på hemsidans startsida.

Jag har en del koncept på gång och förhoppningen är att kunna presentera lite då och då vad jag har för mig. Det går att läsa under Nyheter & erbjudande så småningom.

Jag är så tacksam för alla som tipsar om mitt företag och som lämnar ett ord för mig efter att de varit på behandling hos mig. Det viktigaste är att när man kommer till mig så ska man få en riktig feelgood känsla i kroppen och sträva efter att skapa sitt eget "Goodlife"

Att sträva efter balans och ett friskt liv är ett bra mål och om det inte är verklighet än så kan jag hjälpa till med en del, men det största jobbet det gör man alltid själv.

Jag avslutar med att säga välkommen till dig som valt att bli prenumerant och välkommen också sköna vår med allt vad det innebär! Du får gärna tipsa andra som kanske vill ta del av mitt nyhetsbrev.

Varma hälsningar från Jill

Besök min hemsida och gilla den gärna! http://www.jila4goodlife.se

Gör din egen hemsida enkelt: http://www.n.nu/?referrer=jila4goodlife.n.nu

4 apr 2014