JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Frigöra tid för själsfrid

När tröttheten slår till...

Först fattade jag inte riktigt varför jag var så trött imorse? Helt utslagen kände jag mig, som om jag inte ens orkade resa mig upp... 

Men så låg jag en stund och funderade på hur mina senaste veckor sett ut. Allt sammantaget så blev det nog lite mycket där ett tag. Även när man har roliga saker inplanerade varvade med jobb, mycket jobb av olika slag, så kan det ju bli för mycket. 

Sen en massa intryck, en massa olika människor att möta och prata med av olika karraktärer i olika sammanhang. 

Jag är inte orolig numera, jag känner att jag har koll på läget och idag lyssnar jag mer på dessa små hintar som min kropp ger mig. Men visst, ibland behöver jag ju stanna upp och samla ihop vad känslorna är och vad det betyder och varför. Vi lär oss så länge vi lever och förhoppningsvis kan vi på vägen finnas som stöd och kanske dela med oss också av egna erfarenheter och råd om någon frågar. 

Så idag har jag tagit en paus. Även om jag har semester så fyller man lätt på dagarna, men idag har det varit ganska mycket vila för att vara jag :)

/vanta-in-sjalen.jpg

När jag bestämmer mig för att vila och låta både hjärnan och kroppen komma ner i varv, när jag bestämmer mig för att släppa taget om det som kan stressa, oroa och göra mig lite ledsen - då händer det alltid något inom mig.

Först blir jag trött, rensar tankar och hjärta från tyngd och sen efter en stund fylls min själ och kropp på igen med nytt och friskt känns det som.

Det är bara något jag gör utan att göra det komplicerat. Jag har inte en massa ritualer för mig eller rabblar saker, utan jag säger bara lungt till mig själv att jag släpper taget om allt nu, låter det rinna av mig, tar djupa andetag och blundar en stund. Ibland lyssnar jag på lite avslappningsmusik, ibland tittar jag på något intressant klipp på youtube eller så somnar jag en stund helt enkelt. 

Nu delar jag med mig här till den som kanske som jag behöver stanna upp en stund och låta själen komma ikapp :) 

Stor kärlek, omtanke & respekt till just Dig som läser detta.

Från mig till Dig! // Jill

 

17 jul 2016