JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Fylla på med energi och rensa tankar

Hur gör du?

/44037811_326057984618329_1140582445817528320_n.jpg

En härlig och solig höstdag idag denna fredag. Några timmars arbete hemma på förmiddagen och en skön promenad med Sune-valp har jag klarat av idag. 

Tacksam över möjligheterna jag skapat upp som gör att jag kan starta dagen lugnt, gå ut en runda och andas frisk havsluft. Ler lite och tänker att det är skönt att bli lite klokare för varje år man lever :) 

Vissa dagar känns bara ämnade att stanna upp lite och låta insikter falla på plats inom mig. Sortera och rensa tankarna på en skön promenad med sötaste sällskapet och känna hur energin fylls på är verkligen som balsam för själen på riktigt.

Hur gör du för att fylla på och rensa bort onödigt "tankekrafs"? Tror vi alla behöver hitta det som passar oss själva bäst. Jag tror det var förra hösten som jag gick ner till en av våra stränder och satte mig på en sten bara för att njuta av stillheten en stund. Jag blundade och satte näsan mot höstsolen, njöt av stillheten och vågornas skvalp som kändes både lugnande och läkande där och då. Jag gick längst med ett stengärd och hittade en äppelgren som liksom smugit iväg en lång bit längst marken och den bar jättegoda äppel på sin gren. Jag plockade försiktigt ett och satte mig på en annan sten och smakade. Så gott det var! Känns bra att spara dessa stunder i minnet för att plocka fram när det behövs. Idag är en dag då jag fyller på min minnesbank :)

/fargprismor-och-jill-host-2018.jpg

Det händer en del i mitt liv just nu. Som vanligt är det lite berg o dalbana över det som sker och jag hänger med efter bästa förmåga... Igår tog jag denna bilden och den får symbolisera hur jag ser på livet som en färgrik palett av händelser. En del utmaningar kommer i ens väg, men jag brukar numera automatiskt tänka att efter regn kommer solsken och ingen storm varar för evigt. Jag samlar på de färgrika och glada händelserna och ler stort varje gång jag kan samla på mig något nytt och igår hittade jag "ett helt gäng" ;) 

Nu är det fredag igen... En vän skrev nyss på Instagram att hon undrade om det fanns någon nödbroms för att stanna tiden lite? 

Fyll dagarna med liv och händelser varje dag. Stanna upp. Njut. Upplev. Känn. Andas djupt. Var glad och känn tacksamheten att just du får vara med och fylla världen med gott. 

Önskar Er alla en fin helg och må solen lysa i hela vårt avlånga land hela helgen lång! :)

Höstkramar från Jill

12 okt 2018