JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Gamechanger

9 månader

Så lång tid har passerat sedan jag började med Redox molekyler. Samma tid som en graviditet varar och det börjar växa fram en starkare Jill på flera sätt. Det är lätt att förkasta nya saker och säga hockus pockus, men jag är glad att jag har ett öppet sinne och vågade lita på magkänslan den där gången i början på december förra året... jag vill inte ens tänka på hur livet sett ut annars. 

Jag fick panik när såren blossade upp på mina händer och sedan också stora delar av min kropp, efter att jag nyss avslutat en kur med 10 dagars kortisonbehandling i tablettform. Starkaste kortisonsalvan ordinerades att smörja på mina sargade händer och inget annat... smärtan var inte nådig och jag grät ganska många gånger över min situation jag hamnat i. Hur kunde det bli så illa? Hur skulle det gå med mitt lilla företag? Hur skulle vi få ihop livet i detta kaos?

/kollage-sarig-hud-dec-2019.jpg

Se gärna filmen med information (klicka på länken nedan). Letar du efter ett giftfritt och kroppseget alternativ? Detta var min situtation i början av december. Jag "sände" ut en önskan om hjälp rätt ut i luften och ganska omgående kom det här i min väg. Tacksamheten är total!

https://youtu.be/YFW4okRo5Mc

EFter några veckors intag av Redox molekylvatten och gelen Renu 28 + en fet salva med karbamid började såren sjunka tillbaka och efter en månad kunde jag börja andas ut, även om den inre processen tog längre tid.

/kollage-lakt-hud-mars-2019.jpg

Hela min historia kan du se här: https://youtu.be/y2md73Uqpt4

Det här är inte bara ett genombrott inom modern forskning utan en riktig "Gamechanger".

Mer info kan du få genom min egen hemsida och webshop: http://aseajila4goodlife.myasealive.com/sw

Ha en fin dag :)

Kram Jill

 

24 sep 2019