JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Ge dig själv en bra investering i din hälsa!

OBS! Erbjudande i slutet av detta blogginlägg!

Kom igång med Aloe Vera - en god investering i din hälsa

Det finns mycket bra fakta kring aloe vera och den har använts i flera tusen år av människor till olika ändamål. Aloe veran är verksam på hud och slemhinnor vilket även innebär vårt mag & tarmsystem. Den här korta infon fick mig att spetsa öronen då jag letade efter något mer naturligt än kemiska mediciner. Det var en av mina bästa vänner som föreslog att vi skulle testa efter att jag berättat om våra krabbiga IBS magar som innebar en del bekymmer för både mig och sonen. Ni kan testa om det funkar för er och ni har 90 dagars nöjdkundgaranti om det är så att ni inte tycker det funkar för er. 

/nojd_kund_shop.jpg

Wow tänkte jag, 90 dagar att öppna och testa en produkt och är jag inte nöjd så skulle jag få pengarna tillbaka! Jag fick då info om att Forever hade en massa andra vardagsprodukter som vi använde varje dag hemma och köpte på en rad olika ställen ( = tar lite tid att köra rund och shoppa). Så jag gick på min magkänsla direkt, fick mitt eget idnr, kunde shoppa i min egen webshop till inköpspriser och hämta ut på utlämningsstället. Så himla smidigt för mig som inte gillar att köra runt i flera affärer och handla sånt här. Ska jag njuta av shopping så vill jag ta en dag på stan och shoppa kläder, skor och väskor, ta en fika och inte bära för tungt hahaha. Livsnjuteri kallar en del det för ;) 

När jag fick mitt eget idnr och i lugn och ro kunde testa både aloe vera gelen för våra magar, borsta tänderna med flourfri tandkräm, ta deo under armarna som inte innehöll aluminium osv... så kände jag faktiskt med en gång att det här var så smidigt! Varför visste jag inte detta tidigare? Om jag inte kände mig nöjd med produkterna och hade velat avsluta mitt idnr så kunde jag dessutom inom ett år få skicka tillbaka alla ev oöppnade säljbara produkter och då få ca 90 % tillbaka av pengarna! 

En inte så rolig erfarenhet från annan leverantör

Jag ska berätta en kort historia om en tidigare erfarenhet när jag var ny med mitt lilla företag. Jag fick ett erbjudande från en leverantör om att köpa ett helt startpaket med ett behandlings/försäljningskoncept för ca 18 000 kr och då skulle jag få 15% rabatt på det första inköpet. Mycket produkter ingick i startpaketet och jag tänkte att det här blir nog bra. Det var en hel del att tänka på och en del investeringar att göra så jag funderade inte så mycket utan beställde, fick hem kartonger med produter och packade upp lite efterhand och letade först upp behandlingsprodukterna jag mest behövde och tänkte i lugn och ro ta det andra sen. "Sen" blev efter ett par veckor och då upptäckte jag att jag fått med en massa stora och dyra produktförpackningar på sånt som jag inte ens hade utbildning för att utföra! Det här visste ju säljaren om! Så jag tog kontakt och ville få antingen byta ut till det jag kunde använda mig av eller få skicka tillbaka. Det blev ett stort NEJ tyvärrr, det har passerat 7 dagars ångerrätt så där stod jag med en förlust på ca 12 000 kr :( Dyrköpt läxa! Den här erfarenheten har satt sig och jag är mer noga efter den att kolla villkoren.

Så jag kan säga att jag blev helt paff över Forevers villkor och trodde lite skeptiskt att det var alldeles för bra för att vara sant!? Men nej, det var sant och det var då jag verkligen förstod att det här och då även den testade Aloe vera gelen var något som gjorde gott för mig och min familj. 

Nu kommer aloe vera gelen i en uppgradering på en redan toppenbra (enligt mig) produkt! Jag kommer givetvis att handla hem i den nya förpackningen med tetra pack och 100% återvinngsbar så fort som möjligt.

Dock vill jag erbjuda dig som läser ett kom-igång-paket i plastdunksformat för att ge plats åt de nya och du får en bra och hälsosamstart på våren. 

Erbjudande:

Vid köp av 3-pack dunkar av den gula original eller Berry med tranbär/äppelsmak så ingår det även nu i detta VIP-paket 4 andra produkter från Forever! Då kan du testa både aloe vera gelen och några andra produkter som kanske kan bli dina favoriter framöver!

I VIP-paket infgår: 3-pack aloe vera gel (går bra att blanda original & Berry) samt ett litet schema för uppstart med gelen som är anpassat för just dig beroende på din livsstil och hälsostatus. 

1 st deo Aloe Ever Shield + 1 st Aloe Bright flourfri tandkräm + 1 Aloe lips cerat + 1 st Aloe vera Gelly (aloe vera på tub).

För pris kontakta mig på 0708-664219 eller mail: [javascript protected email address]

Den här kampanjen gäller så längre lagret med Aloe vera dunkar i min butik på JILA 4 goodlife räcker, dock längst fram till den 15/6 2018.

Förresten, har DU sett att Forevers Aloe vera gel vann Swidish Health Awards pris som årets hälsoboost 2017? 

/015_se_aloeveragel_2013__forever_awards.png

Kontakta mig för mer info på info@jila4goodlife eller skapa upp ditt eget kundnummer i min webshop där du också kan läsa mer om aloe vera gelens alla fördelar : http://myaloevera.se/jila4goodlife/sv/shop

Vill du på en gång ha ett eget id nummer och börja köpa produkter till inköpspris så kontaktar du mig för mer info och vi bokar in ett möte där du får all nödvändig info för att komma igång snabbt & enkelt! //Jill 0708 - 66 42 19

#foreverproud 

 

4 maj 2018