JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

God start på dagen.

Jag älskar mitt kombinerade jordgubbe/smultronland!

Det är en sådan vardagslyx för mig att smita ut på morgonen med en skål och skörda lite jordgubbar och smultron till frukost. Helt ärligt känns det som att jag är rik på riktigt när jag lyckligt står där och letar mogna bär och när en stor djupröd gubbe dyker upp bland bladen... är det en lycklig stund för mig :) Det här är också ett kärt bardomsminne att ha sitt eget lilla land. Min mamma planterade en rad med smultron till mig när jag var 4 år och vi precis hade köpt hus. Min farmor och farfar hade massor i Stockholm där jag tillbringade mycket tid om somrarna och likaså min mormor och morfar på Gotland som hade en enorm trädgård med både bär, grönsaksland och otroligt många vackra blommor. Så den där känslan och längtan efter att själv ha det så har alltid funnits i mig.

 

/jorgdubbar-blogg.jpg

 

Imorse åt jag en supergod frukost på kvarg och nyskördade jordgubbar och smultron toppat med lite müsli. Jag vet inte hur andra känner på sommaren, men då längtar min kropp extra mycket efter fräscha sallader med en massa olika grönt och andra starka färger. Den vill ha kall frukt såsom kylskåpskalla apelsiner, äppelklyftor, melon, ananas mm. På kvällarna grillat kött och fisk med sallader till. Jag har ju bestämt mig för att några gånger per år balansera upp min kropp och sedan jag började med detta så vill jag äta mer ren, naturlig mat. Köper så mycket ekologiskt jag kan hitta och av allt det här mår jag så himla mycket bättre!

Är ni själva nyfikna på att starta upp sundare vanor så kontakta mig gärna! Jag brinner för att dela med mig och hjälpa andra att ta tag i sin hälsa. Mitt motto är att man inte ska krångla till det så mycket när man ska lägga in nya goda vanor. Det ska vara enkelt och lätt att ta till sig så man inte blir förvirrad på allt för mycket nytt i början. Nyfikenheten att utforska mer och mer kommer efterhand man känner att man mår så mycket bättre - helt naturligt :)

Min fina vän och kollega har startat en egen blogg för att sprida sina kunskaper till så många som möjligt. Hon är otroligt duktig och jag kan varmt rekommendera er att läsa hennes blogg och på så sätt också få en massa bra tips!

http://nouw.com/naturligamatmamman

Nu fortsätter min dag efter en bra start för kropp och knopp!

Ha en fin dag :)

// Jill

15 jun 2016