JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Hälsoplanering

Nu har jag satt mina mål för hösten

Åh vad jag ätit massa gott och njutit. Gott kan va nyttigt absolut, men jag har släppt allt i sommar och varit lite lat faktiskt. Det mesta är ändå nyttigt i grunden fast det har varit lite tillägg som grädde på moset och nu ropar kroppen efter att få komma in i rätta banor igen ;) 

Var sak har sin tid enligt mig och ibland får det bara va så. Nu har jag dock lagt upp planen inför hösten för att rensa, fylla på med ny energi och stärka upp både kropp och själ. Jag har kunskap, redskap och jag har gjort det förut så det är faktiskt bara att sätta igång! 

 /07be5f136d26cc571177c5a7f816ee90.jpg

Jag tycker dock starten är det knixigaste och brukar alltid ha någon att köra igång med. Så nu ska jag göra en liten koll med vänner. Vill du hänga på så skicka ett PM! ;) 

Visst är det så att det är den första tiden som är lite motstånd och man får påminna sig varje dag om att "just det, jag har ju påbörjat lite nya vanor här ja" hahaha men efter ett tag har de nya vanorna satt sig och de ingår i de vanliga rutierna. 

Så från nästa vecka kommer bloggen fyllas på med hälsosamma redogörelser från mig :) Först ska jag åka på en spännande utbildningshelg med kollegor för att kicka igång hösten. I instruktionerna står att vi ska packa ner träningskläder så jag antar att jag börjar hälsosammare livsstil redan på fredag :) 

Ha en fortsatt fin vecka! // Jill

 /postadsuk-com-jogging-walking-running-ilford-london-groups-amp-associations.jpg

8 aug 2017