JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Hälsovagledning

Hälsovägledning

Vill du anlita mig för hälsovägledning inom stressrelaterade symptom kan du boka tid för ett första samtal och se om mina behandlingar och vägleding är något för just dig.

Vi lägger tillsammans upp en individuell plan för dig med riktlinjer, delmål och slutmål. Jag ger dig olika "redskap" att arbeta med själv som ett komplement till mina metoder. Mycket kan hända under resans gång och förändras något eller inte känns som om det fungerar så justerar vi efterhand.

Viktigt att komma ihåg är att förändrig tar tid, man möter på motstånd ibland och allra viktigast är att det i slutändan alltid är upp till en själv att förändra. Det gäller också att våga lita på sig själv - alla har sina egna förmågor/styrkor och det är just det att fokusera på alla bra egenskaper som är vägen till framgång :)

Behandlingsformer

Massage och särskilt den taktila massagen får dig att verkligen slappna av och bara njuta en stund alldeles för dig själv. Jag erbjuder "Fjädermassagen" och "En stunds avkoppling" för dig som känner dig i behov av avkoppling och för stresshantering.

Ansiktszonbehandling är en behandlingsform för dig som har obalanser i kroppen och vill gå på djupet för att komma i balans igen. De metoder som används under en ansiktszonbehandling visar fina resultat för välbefinnande och stresshantering. Bättre sömn är något de allra flesta upplever redan efter 1 behandling. Behandlingen hjälper din kropp att självläka och återhämta sig, hormonsystemet balanseras och ditt mentala jag stärks. Personer med svår huvudvärk och migrän har fått bra hjälp att minska sina symptom märkbart.

Jag anpassar alltid mina behandlingar efter just dina behov och har en dialog med den jag behandlar så att allt känns bra. Det är viktigt att du känner förtroende och berättar hur du vill ha det och om något känns fel, våga säg till. Förutom rent fysiska behandlingsformer får du även andra redskap till hjälp av mig.

Läs mer om mina tankar och erfareheter kring stressrelaterade sjukdomar här.