JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Här sitter jag med mina leopardmönstrade armar

Det handlar om att inte ge upp!

Det blir bättre till slut Jill! Se på mig, på några dagar var jag halvsidesförlamad och det var inget kul. Men kolla nu, nu går jag här med en krycka bara! Kämpa på! Det vänder snart! sa denna underbart goa, roliga kvinna med humorn alltid närvarande och ett särskilt glitter i ögonen. 

Vad jag tycker om henne!!! Igår mötte jag henne i mataffären och hon frågade hur det var med mig. Alltid annars, före jag blev kass, så har jag på automatik svarat "Det är jättebra, hur är det själv?" Nu gör jag inte det, för då får jag genast en känsla av att ljuga. Så jag brukar ta upp handen och vippa lite fram och tillbaka och säga att det är sådär, men blir säkert snart bra och så ler jag... 

Att möta henne igår ger perspektiv på allt. Det handlar om inställning och att ge sig tusan på att inte ge upp! För min del så kunde det varit så mycket värre, jag vet det. Jag genomgår en slags detox just nu skulle jag vilja kalla det. År av stress, oro och x antal toxiner i kroppen rensas bort som en lök, lager efter lager. Mitt i allt känner jag mig förhoppningsfull och positiv.

Dippdagar kommer och går

Men det har dippat ett par dagar. För att jag har haft ont i ett av operationssåren vid naveln. Igår blev jag orolig och fick en tid till läkaren på eftermiddagen. Såret vill inte riktigt läka och har gjort mer ont än jag känt varit ok. Vilket innebär rätt stor smärta. Jag har lovat mig själv att sluta bita ihop och hellre kolla än att gå och oroa mig och stå ut för länge. 

Såret "kletar" lite, inte så farligt men aj vad ont det gör! Läkaren klämde och tryckte och hittade en knuta som förmodligen är en blödning av att något i såret på insidan brustit och en liten blödning upstått. Kroppen är fantastisk och i de flesta fall absorberar den upp det här själv och den försvinner. Men han ville bara kolla att de i dagsläget inte skulle behöva öppna upp såret igen... Hjälp vad rädd jag blev! Det hade jag inte tänkt mig och jag ska vara mycket försiktig nu då jag vet att varje gång man öppnar ett sår så kan det komma ner bakterier och blir värre och värre... Snabbsänkan visade att det inte just nu är någon infektion så jag håller tummar och tår för att det ska förbli så. 

Varför? När ska allt avta?

Det är lätt att gå ner sig faktiskt. 2,5 månaders sjukskrivning och jag har känt ett hopp om att nu börjar det bli dags att ringa mina kunder och boka in tider! Men nu behöver jag avvakta igen. Vad vill livet säga mig? Jag behöver mer tid? Ja kanske är det så. Ändå tycker jag att jag är så mycket klokare nu hahaha :) 

Det finns anledningar och tecken på mycket av det som sker. Så att jag mötte kvinnan igår som sa till mig att fortsätta kämpa och inte ge upp var verkligen en av dem. Precis när jag behövde så fick jag en påminnelse... Vad tänker du om sånt? 

Leopardmönstret påminner mig

Mina underarmar ser ut som om de fått ett slags leopardmönster i huden. Alla sår jag haft på kroppen är läkta och jag tror att de på armarna var allra värst. I huden har det bildats ärr i form av pigmentfläckar som ger mig detta unika mönster :) Det är också en påminnelse till mig om att det faktiskt blivit så mycket bättre och på så mycket kortare tid än de flesta trodde och detta utan kortison, men med något som verkligen funkat för mig! Så jag glider in i tacksamhetskänslan, ler och tycker att det är helt ok att vara en leopard på armarna. Tänk om jag fick besitta dess styrka också! Fast mentalt gör jag nog det i alla fall och med det kommer man långt i strävan efter att bli frisk och stark igen. 

/leopard.jpg

Bild lånad från: Kapama Private Game Reserve

Idag är en fin dag och vårkänslor ligger i luften. Ganska kallt, men soligt och vackert. Jag ska vara ute med familjen i trädgården lite och vi funderar på att grilla och mysa till det. Lite planer för vårens projekt ska stötas och blötas och kanske är det just idag jag ska ta bort lite pynt på framsidan med något juligt tema... det blev liksom aldrig av att ta bort det med en massa annat i tankarna ;)

Ha en skön och fin helg! Njut av dagen och ge aldrig upp! Kämpa på! 

Kram Jill

23 feb 2019