JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Hej livsandar!

Jag börjar vakna till liv igen!

Igår när jag lagt mig sa jag till min man: Det är så härligt! Mina livsandar håller på att vakna igen! Energin och mitt glada jag pockar på och vill fram i det fria igen! 

Jag skrev ett inlägg nyss i min andra blogg. Läs gärna det här: https://feelgoodbloggen.se/2019/03/22/hej-livsandar/

Goda vänner är livets extra guldkant!

Jag är rädd om mina vänner. Jag vill ge dem hela världen och jag känner att de vill göra så för mig också! De sista åren har jag lärt mig mer om vad verklig vänskap står för. Att inte bara vara till lags, att inte bara alltid ställa upp och vara snäll för att duga. 

De vänner jag har i mitt liv idag är de mest värdefulla jag har förutom min familj med son, man och vovve. 

/img_2406.jpg

Den här veckan kom 2 av dem dagarna efter varandra och vilken boost för mig! Först en från västkusten. Ett intensivt men ändå lugnt dygn. Djupa samtal och så mycket varm omtanke. 

Igår kom en av mina andra vänner från Östkusten och wow! Mer om det kan ni läsa i blogginlägget jag länkade till ovan! 

Bokningarna trillar in!

Jag är så himla glad att mina kunder, både gamla och nya, kontaktar mig och vill boka tid igen hos lilla mig. Det är ju så svårt det där... när man tvingas vara borta i 3 månader, det blir tyst och man tänker att alla har glömt bort en. Men nej, det var inte så! Jag har fått hälsningar genom frisörerna till mig. Tack för dem! Betyder massor! Kunderna nu börjar maila och skicka sms. Jag är rädd att jag glömmer någon... men försöker ha koll på allt! Hör du inte av mig, puffa på mig igen! 

Idag skiner solen och det är vår! Jag ska snart bege mig in till jobbet, men först ta en kopp kaffe med lilla pappa som kommer farandes på sin elmoppe!

Ha en fin helg alla! Kram Jill

22 mar 2019