JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Helgen med Thermo & Aroma kurs

Det var med spänd förväntan och nyfikenhet jag satte mig på tåget tidigt i lördags morse. Tåget skulle ta mig ända fram till Norreports station i Köpenhamn vi hade bara några minuters gångväg bort till kursen därifrån.

Som sällskap hade jag en god vän och klasskamrat från friskvårdsutbildningen i Valjeviken. Glada och rätt så pigga satt vi med varsin kaffekopp och spekulerade lite på tåget vad som väntade oss. Thermie therapy, vad kunde det var för något? Vi hade fått se en liten reklamsnutt innan och info, men det är ju inte samma sak som att se det på riktigt och utöva det fick vi insikt i ganska snart på lördagsförmiddagen. Den må se lätt ut, men här krävs skicklighet och handlag!

Jag håller på att utforma min behandlingsmeny och sätta ihop ett koncept. Thermo & Aroma behandling kommer vi benämna som det svenska namnet på själva terapin. Sen kan den utformas lite olika. Jag kommer snart att lägga ut här på min hemsida och på facebook hur det kommer se ut, vilka behandlingar som erbjuds och mer information om vad det innebär.

Idag har jag en planeringsdag hemma med en massa fix nu på förmiddagen och om ett par timmar åker jag in till mottagningen och tar hand om kunder också. Att jobba flexibelt är något jag också fått lära mig och jag gillar det även om man måste vara diciplinerad. Ibland kommer jag på mig själv med att tänka att det inte är som om jag jobbar eftersom jag tycker att det är så intressant och kul. Hmmm konstig inställning jag har då ;) Det ska ju va kul att jobba och när man väl inser att det är det som är mitt jobb, att ha kul så kan ni ju tänka er att jag tycker att jag gjort rätt val!

Så alla som läser mina blogginlägg: Håll utkik, mer info kommer och jag hoppas verkligen att det här är något som just du blir nyfiken på och vill testa. Skön behandling utlovas!

Ha en bra vecka! Sol och värme är på ingång...

//Jill

 /lansering-forhandsinfo.jpg

5 maj 2015