JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Hitta ditt VARFÖR

Har du drömmar och mål?

Förmodligen...

Jag möter en hel del människor i mitt liv. En del är nöjda, men... det där lilla "men" som kommer efter att man precis sagt "allt är bara bra".

Ekorrhjulet, det där invanda, det trygga, det som så många springer runt i. Livet rullar på, tiden går och vi stannar sällan upp.

De senaste åren har jag stannat upp, känt efter, funderat och jag tror att jag har hittat mina varför nu.  

Det hela började med ett telefonsamtal från en av mina allra bästa vänner. Hon hade hittat en utbildning som hon ville gå och frågade om inte jag också kunde hoppa på. Jag surfade in på sidan där utbildningen var och poff! så fattade jag att det här var vad jag letat efter, det jag inte kunde sätta fingret på och det tog ca 1 minut att bestämma mig. Jag blev så glad inom mig och där hittade jag något som verkligen betydde något för mig, något som jag kunde känna var meningsfullt. Att få lära mig något nytt, utvecklas och träffa likasinnade människoroch få utbilda mig inom friskvård.

Det var ett kanonbra år på alla plan. Ett sådant år som jag unnar alla att få. Hela året kände jag hur priviligerad jag var, hur bra jag mådde, hur mycket nyttiga och bra saker jag fick lära mig och vara med om. Under det här året påbörjade jag också min utbildning till ansiktszonterapeut och för detta är jag så otroligt tacksam!

När utbildningen tog slut fick jag flera erbjudande och förfrågningar och då fick jag ta beslut som påverkade fortsättningen på min nya livsbana. Jag mjukstartade med att ta tjänstledigt på 50% och resten i mitt nystartade företag JILA 4 goodlife. I april 2014 avslutade jag en 12 års anställning på en trygg och safe arbetsplats, eller finns det egentligen några trygga anställningar kvar i en tid där hotande neddragningar och omorganisationer ständigt gör sin påminda?

Efter alla mina beslut har jag fått mestadels positivt bemötande och hejarop. Det har jag fokuserat på och om någon tycker att jag varit och är galen så kanske det är så? Men samtidigt har jag så mycket jag förmått lyssnat på min magkänsla även om en massa tvivel skrikit högt och försökt dra ner mig, ingen mening att förneka det.

Det är inte så att allt varit eller är en dans på rosor. Det ligger mycket tid och arbete bakom saker och ting, mycket huvudbry och magont ibland... Det som får mig att fortsätta är en tro och envishet på att "Det ska gå" samt en stor stöttning från familjen och alla fina vänner. De peppar och ger mig en enorm omtanke som faktiskt inte ens rättvist kan beskrivas i ord.

Mina VARFÖR jag drivs framåt har blivit några stycken. Att utveckals, bestämma mer över min tid, styra semestern och sånt kommer med beslutet att driva eget företag. De andra ännu viktigare sakerna är att jag gör det här för min familj, det allra viktigaste jag har i livet och min son är mitt verkliga driv, mitt bränsle som ger mig en enorm kraft när jag vacklar. När jag tänker på detta så tar jag mig upp på banan igen och fortsätter envist framåt :)

Alla händelser jag får uppleva, alla möten med olika människor gör det hela så värt det!

Mitt råd är att stanna upp en stund, ta en bit papper och börja skriva ner drömmar och mål just du har i livet. Vem vet vad det kan innebära?

All lycka önskar jag Dig!

Hälsningar Jill 

P.S Vad tycker du om bilden nedan? För mig är den klockren! :) D.S

/1374193_10152676755567799_5770395559112151928_n.jpg

31 jan 2015