JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Hopp om en bra start på 2016!

Jag läste en text idag...

Om att vi inte skulle hoppas på en bra start utan vi skulle bestämma oss för att det blir/är en bra start på år 2016! Så varför inte, härmed bestämmer jag mig för det nu bums! ;)

Tänkte faktiskt delge er mitt nyhetsbrev för januari som jag nyss skickat ut till de som anmält sig för prenumeration (gratis såklart!) och om ni vill ha mitt lilla brev då och då så kan ni lägga till er via min hemsida i högerkolumnen.

Välkommen år 2016!

Andra dagen in på nya året och utanför blåser det ganska mycket och har kommit lite lite snö som syns mellan grässtråna :)
JILA 4 goodlife har tagit lite ledigt från behandlingar och jag fyller på med ny energi och har det ganska lugnt och skönt faktiskt. På torsdag den 7/1 är jag tillbaka på plats igen.

Året avslutades på ett bra sätt med flytt till mitt nya rum inne på Jennys Klipphörna. Det har varit full fart och ett stort intresse för mina behandlingar och även produkter.

I nya rummet har jag skapat en liten oas av lugn och ro. Det är mysigt och stämningsfullt inne hos mig och jag stormtrivs verkligen. När man kommer till mig vill jag att det ska kännas varmt och välkomnande, att det ska kännas avkopplande och tryggt. Varje person som kommer är i fokus under tiden de är hos mig och det sker många bra samtal om livet i stort och smått.

Jag har flaggat lite extra för den Japanska faceliftingen med specialerbjudande och någon kanske undrar varför just den?
Många olika faktorer faktiskt!
Framförallt är det en otroligt skön behandling att få. Hela kroppen slappnar av och spänningar i både ansikte och kropp släpper, kroppens parasympatiska nervsystem aktiveras och frigör oxytocin (kroppens eget lugn & ro-hormon).
Japanska liftingen ingår i zonterapin och har många fördelar. Här drar man också nytta av de positiva effekterna man får genom att jobba i ansiktet för ökad lyster, reducering av fina linjer och rynkor mm. Mer info kan man ta del av här: http://www.jila4goodlife.se/japansk-lifting

Det första du möter på morgonen i spegeln är ditt ansikte och precis som att du månar om ditt hår och mår bra när du har koll på frissan, så är det samma med ditt ansikte.
Jag tycker att ett ansikte som åldras med rynkor är vackert och förespråkar inte ett slätt "baby-face" på en 60-åring, men att få behålla lyster, spänst och ha en fräsch hud är hälsa för mig.
I den Japanska liftingen får du denna effekt när du får behandlingar regelbundet och samtidigt får du zonterapi som hjälper kropp & själ i balans, de livsviktiga organen stimuleras för att bibehålla sina funktioner. Det är även så att läkningsprocesser fungerar på ett bättre sätt när vi har balans. Man hjälper kroppens egna stora förmåga en bit på vägen kan man säga :)
Så det är svaret, att denna perfekta kombo är ett "hett tips" från mig till alla!

* Jag beslutade mig för att förlänga mitt specialerbjudande då intresset varit så stort och kommer ha samma pris hela januari 2016 - 495 kr (ord.pris 650 kr)
http://www.jila4goodlife.se/nyheter-erbjudande

Vidare har jag också produkter som fungerar och har hög kvalitet. Den här kombinationen är riktigt bra för både utseende och välmående. Hos mig får du, om du vill, enkla och konkreta råd på hur du tar hand om din hud på ett bra sätt.

Under våren kommer jag vidareutveckla mina idéer om hälsa och hudvård så håll utkik!

Hur får man en skönare livsstil och vad är det?

För mig är hälsa och välmående en livsstil. Det är viktigt att titta på helheten med allt det som ingår för det spelar stor roll för hur man mår i sin vardag.

Arbete, familj och relationer, fritid och intressen är viktiga bitar förutom kost och motion.
Skaver det någonstans så måste man sätta sig ner och fundera på om det är värt skavsåren eller om man faktiskt måste förändra för att förbättra. Det kan ibland vara utmanande att ta steg och våga göra en förändring, men ibland är det nödvändigt. Mår du inte bra så kommer du inte må bättre av att trampa på som du brukar göra, umgås med energislukare kommer aldrig att ge ny kraft, stressade arbetsplatser blir inte harmoniska av sig själv, ditt eget mående blir inte bättre av att fortsätta stressa och kanske oroa sig för omorganisationer eller ha gnälliga kollegor, oförstående chef osv... Det här påverkar vår hälsa riktigt mycket och vem vill egentligen offra sin hälsa på det här?

När det gäller kost och motion jobbar jag med ett helhetskoncept som är väl genomtänkt. I konceptet ingår produkter, kost och träningsråd samt coachning både via facebook och privat.
Skulle du vara intresserad av det här så skicka ett mail till mig på [javascript protected email address]

Det går att förändra och förbättra sitt eget liv. Det finns hopp och nya möjligheter om man vågar ta steg utanför sin trygga vardag. Är man lite nyfiken så väntar helt nya möjligheter.

Jag hoppas på en bra start av det nya året då många känner för att ta nya tag och har en längtan till en bra hälsa och skönare livsstil.

/1286956393_1920x1200_relax-in-spa.jpg

Nu önskar jag alla ett Gott nytt år och med en stor förhoppning om en bra start på det nya året!

Varmt välkommen till mig!
Med vänlig hälsning Jill

http://www.jila4goodlife.se

Tips! Skapa din egen hemsida på ett enkelt sätt precis som jag:
http://www.n.nu/?referrer=jila4goodlife.n.nu

2 jan 2016