JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Höst på JILA 4 goodlife

"Sommarhöst"

Vilka härliga dagar vi har nu i södra Sverige! Visst ska vi passa på att boosta oss lite extra nu inför höstens ankomst med mörkare kvällar? När väl hösten kommer vill vi ju helst kura ner oss i soffan med tända ljus och mysa :) 

Själv förbereder jag mig inför hösten med att rensa ur kroppen efter sommarens fröjder. Ta hand om kroppen inifrån och ut är ett bra sätt för mig att fylla på med ny energi. Jag följer ett enkelt kost och motionsprogram vilket passar mig bra. Vid den här tiden på året känner många att de vill "reseta" kropp och knopp lite extra och känner du också så, kan du kontakta mig för mer information. 

/sahar-ska-du-ata-fore-efter-och-under-traning.jpg

Vad är hälsa för dig?

Vi har många olika sätt att se på hälsa. Det viktigaste är att det fungerar för just dig och att det blir möjligt att fixa det i sin vardag. När allt är nytt så känns det nästan alltid som att ett berg ska bestigas. Så känner i alla fall jag när jag måste ta mig an nya projekt som jag inte kan så mycket om. 

Mitt egna spännande projekt

Nu i helgen så hade jag ett så intressant samtal med en kvinna som hjälpt sin son i en situation som var jättejobbig och påverkade hela familjen. Många tankar fick jag efter vårt samtal och jag kommer skriva mer om det här senare i höst. Det blir ett av mina egna projekt som ska igång nu i denna vecka. Först vill jag bilda mig en egen uppfattning och sen kommer en utvärdering och förhoppningsvis ett resultat! Spännande blir det!

Unna dig själv en avkopplande stund

Det är så många som säger till mig att de borde unna sig själv en behandling lite oftare. När de väl kommer på en bokad tid så känner de hur välbehövligt det är. Visst känner man igen det? 

I mitt utbud finns en del att välja på och jag har ju en del fokus på ansiktet eftersom jag är utbildad i både zonterapi och spabehandlingar för ansiktet. Nu är en bra tid att ta hand om huden i ansiktet lite extra. Solens strålar, vind och vatten tar lite extra hårt på huden. Jag har satt ihop några olika erbjudande som kan passa bra att boka in en tid för. 

/sista-v-sept-2016-ansiktskurer.jpg

/sista-v-sept-2016.jpg

Jag har även satt ihop bra erbjudande på hudvårdsprodukter med medföljande instuktion om hur du sköter om huden på bästa sätt. Hos mig får du personliga råd för att nå bästa resultat. Vissa hudbekymmer beror på obalanser i våra organ och jag kan hjälpa dig med behandling, råd och stöd. 

Ta ett beslut och ta hand om dig på bästa sätt nu i höst och njut av livet i stort och smått!

Soliga hösthälsningar från Jill

12 sep 2016