JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Höstaktiviteter på JILA 4 goodlife

Vad händer på JILA 4 goodlife under hösten?

Nu är verkligen tiden då vi kurar skymning på riktigt och nästan går lite i ide :) Tända ljus och soffhäng inomhus, blåst och regn utomhus. Just november kan kännas lite extra mörk och trist tycker jag och nu i slutet av oktober har regnet fullkomligt öst ner! 

Nu kommer många kunder till mig med uppdragna axlar då kylan slagit till och kroppen liksom försöker skydda sig genom att krypa ihop. Det resulterar i extra spända axlar och när man spänner sig så mycket så blir man extra trött då värk tröttar ut. 

På JILA 4 goodlife så erbjuder jag just nu lite av varje!

 /utlottning-okt-2016.jpg

En utlottning på min FB sida där man kan gilla min sida och dela mitt inlägg. Så passa på att gå in på min facebooksida och gilla/dela du också! :)

www.facebook.com/Jila4goodlife/

*****

/hostmys-mjallby-10-nov-2016-aktuell-bild-till-fb.jpg

Jag flashar också ett event som vi ska ha i Mjällby den 10 november! Mer info kommer, men kul att vara med och hoppas på att många kommer och hälsar på oss!

Vi som är med är JILA 4 goodlife, Jennys Klipphörna, Studio M, Kapp Ahl, Apoteket, Extra och Blomextra. Det här får ni inte missa! Så håll utkik för med info kommer i början av nästa vecka.

*****

/hudvardskvallar-nov-2016.jpg

Jag är utbildad Spaterapeut och får ganska ofta frågor om hur man ska sköta om sin hud i ansiktet på ett bra sätt. Förutom att komma till mig för en skön behandling så erbjuder jag emellanåt att komma hem på en tjejkväll där du kan bjuda in dina väninnor för en mysig kväll tillsammans. Jag berättar och ger tips & råd om hudvård och ni får också prova ett flertal produkter ur Forevers sköna hudvårdsserier. Om det här är något du skulle vilja boka så hör av dig via min mail: [javascript protected email address]

*****

 

Vad kan man själv göra hemma? Mina tips för egenvård:

Ta, om möjligt, ett varmt skönt bad hemma. Torrborsta kroppen med en loofa bambusvamp medans vattnet fylls i badkaret. Häll i skönt badskum och badsalt som bubblar upp och doftar ljuvligt. 

Rengör huden i ansiktet noga, peela bort döda hudceller och sätt på en skön ansiktsmask som får verka medans du sjunker ner i badet. Njut och koppla av ordentligt i badet med lugn och skön musik och lite tända ljus. Det gör underverk även för själen.

När du badat färdigt så tvättar du håret med schampo och sätter sedan i en näringsrik inpackning. En kund till mig berättade att hon brukade blanda ihop själv med 2 ägg och olivolja endast och sen låta det sitta i en bra stund. Ansiktsmasken kan du sköja väck när du tvättar håret. Själv har jag inhandlat en speciell hårbehandling som heter OLAPLEX som de har att köpa på Jennys Klipphörna. Man märker verkligen skillnad!

Har du inget badkar så är en lång varm dusch inget att underskatta heller! :)

Torka kroppen noga och smörj in dig med en fuktgivande bodylotion. Tvätta sedan ur inpackningen, eller om du fixar kvällstid så kan du sova med inpackningen kvar i håret och skölja ur morgonen efter. Jag brukar ta i några droppar vårdande hårolja och lite aloe vera Gelly på hårtopparna som vårdar extra. 

Vidare ansiktsvård: Fukta en bomullspad med ansiktsvatten (helst utan alkohol) och stryk över hela huden i ansiktet och ner över halsen. Därefter lägger du först på ett näringsrikt serum och därefter en passande fuktkräm (nattkräm). Det är ett extra plus att lägga på en ögonkräm på okbenet runt om ögat. Huden är tunnare runt ögonen och det finns speciella ögonkrämer med extra näring för att bibehålla spänsten. 

Jag ger tipsen, jag har produkter för egenvård och som det står i text ovan så kan ni boka in mig för en hemmakväll med väninnorna! 

Det är nästan exakt 2 månader kvar till jul, men vi väntar lite till med julen och fortsätter "kura skymning" ett tag till.

Ha en fin och skön höst! 

Varma hälsningar från Jill  /spa.jpg

 

23 okt 2016