JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Hösten på JILA 4 goodlife är i full gång

Välkommen september och höstens vackra färger!

Hos mig är det en hel del på gång just nu under hösten. Jag hoppas att sommaren har varit bra och jag tänker inte gå in på väder och vind, utan tänker att den kan ha varit bra trots allt... ;)

Den här veckan känns det som om jag fått utrymme att bocka av lite på listan samtidigt som jag förbereder allt som komma skall. Skönt med den balansen som kom som på beställning faktiskt.

Releaseparty redan imorgon den 6/9!

I mars gick jag med som medlem i Folkhälsan i Sölvesborg och det har varit en sådan positiv upplevelse för mig. Jag kom med mitt i en intensiv period med mycket på gång och det innebär intressanta föreläsningar, möte med hälsobringare och fotografering/filmning av en ny reklamfilm! På bara ett par månader så var jag helt inne i föreningen och hann vara med på allt :)
Jag är med i den lilla grupp som imorgon håller i trådarna inför premiärvisningen av vår reklamfilm och det känns spännande att det är på riktigt nu imorgon! Kom gärna ner till Scala Bio i Sölvesborg kl 18.0 och mingla med oss och se nya filmen samt ta del av våra erbjudande från alla medlemmarna som finns på plats.
Du ser vilka vi är på hemsidan: http://www.folk-halsan.se/

Käsebrodagen på lördag den 9/9!

Redan på lördag är det sedan dags igen för mig att visa och berätta om mitt företag under Käsebrodagen.
Jag kommer finnas på plats stora delar av dagen och på sen eftermiddag kommer jag också berätta om min verksamhet och livsresa jag gjort och är på :)
Det är värt ett besök då det är flera organisationer och föreningar på plats. Bl.a Kvinnojouren-Kristianstad, Stadsmissionen, Diabetesförbundet, Blodcentralen, Edenryds IF, Suicide Zero, Missing people mfl. Läs mer info på deras fb-sida: https://www.facebook.com/kasebron/

Jag hoppas vi ses på någon eller båda dagarna denna veckan!

Nästa vecka presenterar jag ett nytt koncept!

Vi har planerat och jobbat ihop oss sedan i våras och nu sitter vårt koncept så pass mycket att jag valt att presentera det på måndag i nästa vecka! Det känns spännande och härligt att starta upp nu och det här är bara början på något som kommer bli mer utvecklat så småningom. Jag är glad, stolt och tacksam över att vara med i det här projektet! Så håll utkik på min hemsida under "nyheter och erbjudande" och min fb-sida www.facebook.com/Jila4goodlife/

Fler erbjudande!

- Jag har också ett erbjudande om 100 kr rabatt på valfri behandling/tjänst som jag erbjuder i mitt koncept. Detta gäller bokade tider fram till sista oktober-17.

- Du kan boka in dig på 30 min gratis konsultation om du är intresserad av att veta mer om mitt kost & motionskoncept jag arbetar med. Vi pratar igenom och ser om det passar dig och din livssituation. Inget köpkrav då jag är noga med att det ska kännas rätt för dig som kund hos mig.

Nyfiken på eller önskan om att starta egen hembaserad verksamhet?

Jag pratar med ganska mycket människor varje vecka och det är en hel del som känner att de kört fast rejält i sin livssituation. Det kan vara allt från helt privat, till helt jobbrelaterat fast oftast en salig blandning av allt möjligt...
Många söker en förändring av något slag och jag har något som jag brinner för och erbjuder andra.
Så är du nyfiken kan du läsa lite mera om mig på min sida: http://myaloevera.se/jila4goodlife/sv/start/
eller kanske redan ikväll lyssna på ett webinar med inspiration?
Registrera dig här https://app.webinarjam.net/register/33888/6147f78ce7 så kommer du vidare till länken till webinaret. OM du lyssnar och blir mer nyfiken så hör du bara av dig till mig på min mail: [javascript protected email address] eller via mobilen 0708- 66 42 19

Livet är för kort för att slösas bort på sådan som inte ger någonting tillbaka!

Ha en härlig höst så hoppas jag på att vi hörs alldeles snart igen! // Jill

Mer info om mina behandlingar/tjänster mm hittar du på:
http://www.jila4goodlife.se

Skaffa din egen hemsida enkelt här genom:
http://www.n.nu/?referrer=jila4goodlife.n.nu

5 sep 2017