JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Höstmys

Visst låter ordet "HÖSTMYS" härligt?

När vi är färdiga med sommaren så brukar hösten vara välkommen. Nu kan vi ju bara tacka för de extra fina, soliga och varma veckorna vi fått i september så det känns helt ok att välkomna hösten tycker jag.

Tända ljus, regn och rusk utanför men så mysigt inne med filt och raggsockar. Så brukar jag ha det i alla fall :) 

Det är ju så vackert också att få skåda färgskiftningarna ute nu. Löven som sprakar i nya färger efter sommarens gröna nyanser. 

I morse var en sån morgon då jag tog en extra kopp kaffe och tände lite ljus när sonen åkt till skolan. Bara för att jag kan liksom :) Det är vardagslyx att starta upp dagarna på detta vis! 

 /hostmys-hemma.jpg

Resplaner

Jag har idag också bokat en resa till mig och min sambo! Det är första gången vi ska åka utomlands tillsammans och det blir en resa till Prag från lördag - tisdag. Ser så mycket fram emot att få strosa runt och titta på alla sevärdheter, slinka in på en pub och ta en god tjeckisk öl, äta god mat och få koppla av på riktigt. 

/massage-pa-hotell-i-prag.jpg /behandlingsrum-hotell-i-prag.jpg

Gissa om jag blev glad när jag upptäckte att de hade en egen SPA avdelning på hotellet jag bokat?! Det här med att ta hand om sig är ju så himla viktigt. Nu när höstmyset kommer så är det många som känner att de verkligen vill ta hand om sig och unna sig lite extra. Hos mig hittar du flera olika sköna behandlingar för både avkoppling och avspänning i trötta muskler. Så gör som jag - boka in dig på en behandling! Ni är så välkomna till mig :)

Produktlansering

Nu lanserar jag också nya produkter till mina behandlingar. Jag använder mycket av dessa själv och tycker att de håller så hög klass så jag gärna vill använda dem till er kunder också. Som vanligt så testar jag alla produkter själv både när jag använder dem till behandlingar och säljer dem. För mig är det annars svårt att rekommendera eller känna mig trygg med att använda dem i behandlingarna. Det ska vara en skön totalupplevelse med det lilla extra! 

/forever-sonya-flawness.jpg

 

Fler saker på gång

Det är en hel del saker på gång för mig och samarbetspartners under hösten så håll utkik för mer info! Jag kommer uppdatera både hemsida och facebooksida efterhand.

Hälsokoncept

Jag har precis avslutat första delen på min hälsokur och är inne på dag 12 nu med hälsosammare kost och vanor. Det är så skönt för både kropp och knopp att rensa ur och komma i rätt balans igen. Jag vet att många tycker att det är så svårt att ta tag i sin hälsa på ett långsiktigt sätt. Det har jag själv också tyckt. Därför har jag en tjänst där jag erbjuder ett väl genomtänkt och proffetionellt helhetskoncept med både kost och motion. Jag coachar under tiden och kan ge många värdefulla tips och pepp när man fastnar. 

/sahar-ska-du-ata-fore-efter-och-under-traning.jpg /egen-salsa.jpg

Känner du att det här skulle passa dig så är du välkommen att kontakta mig. Jag har bra erbjudande och förmåner under hela hösten. Ibland kan det vara svårt att ta tag i sånt man känner att man verkligen behöver. Då kan man dela upp ordet MOTIVATION faktiskt....

MOTIV- varför ska du göra det här? Jo kanske därför att du har ont i knä och andra leder, har drabbats av högt blodtryck, blodsockret ligger lite högt, du känner dig trött och har dålig kondis, kläderna passar inte längre och du har inte lust att köpa större! osv... Ditt motiv är att bli piggare, slippa onödiga kilon och få tillbaka energin och livslusten igen så att du kan göra alla de där sakerna du vill göra. 

ATION blir ACTION ;) Det är som vanligt bara upp till en själv att ta tag i det som måste göras, men det kan bli lite enklare och roligare när man inte är själv! Kanske har du någon/några kompisar som vill köra igång ett hälsosammare liv tillsammans? 

/postadsuk-com-jogging-walking-running-ilford-london-groups-amp-associations.jpg

Alla är värda att få må bra på både in- och utsidan tycker jag. Balans i kropp & själ ger ett sådant välbefinnande. En del ser det som att slänga pengar på, jag säger att Du investerar i det viktigaste Du har - nämligen Dig själv. 

Möt hösten med välbehag och var rädd om dig!

Varma höstkramar från Jill

Kontakta mig på mail: [javascript protected email address] eller mobil: 0708 - 66 42 19

 

29 sep 2016