JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

Hudvård - Keep it simple!

Jag närmar mig 50...

Hos mig finns än så länge ingen åldersnoja. Jag försöker hålla mig till ett lugn kring allt och inte svepas med i en massa prestige eller hets kring att rynkorna kommer. 

Däremot är jag helt säker på att det är hälsosamt att ta hand om sig och sin hud. Vårda och sköta om huden som gör att jag kan möta mig själv i badrumsspegeln varje dag och känna mig fräsch. Rynkor är vackert om du samtidigt sköter om dig och bevarar lystern som man faktiskt kan göra relativt enkelt. 

En viss procent beror på gener för hur huden ser ut, men vi vet alla att det går att påverka och det gäller i båda riktningarna...

Jag håller fokus på att ta hand om mig och jag hjälper andra att ta hand om sig med både behandlingar och råd i hur du enkelt kan sköta om din hud hemma utan för mycket olika krämer mm som gör att man tröttnar eller slarvar. 

Det är många som lurar sig på min ålder och inte kan tro att jag är "så gammal" som jag är :) Det kommer inte helt gratis, men jag gör heller inte för mycket eftersom jag helt enkelt vet att det inte behövs femtielva olika tuber och timmar för att hålla sig fräsch och bevara lystern i huden!

/68428689_635796116908049_5878067463639269376_n.jpg

På bilderna ser ni hur jag ser ut, helt utan filter men med något dålig upplösning. Bilderna togs nu ikväll efter min lilla egenfixarstund när jag ändå skulle duscha och göra hårinpackning. Jag gillar att vara effektiv och inte låsa in mig i timmar i badrummet ;) 

Behöver du hjälp, råd & tips?

Känner du att huden känns lite glåmig och grå nu efter solens strålar och havens salta bad?

Nu är rätt tid att ta hand om huden lite extra för att bevara din fina färg och återfukta för att ladda inför höst och lite kallare luft. 

Boka in en tid hos mig för en behandling med Diamantslipning eller Japansk liftning så kan du ta del av särskilt förmånliga erbjudande just nu under augusti och september. Du får ett hudvårdsschema på hur du enkelt kan sköta din hud och erbjudande på hudvård för enkel & effektiv hudvård i din vardag. Det finns bra fungerande alternativ för dig som inte vill göra ingrepp eller injektioner. 

Är det dags att skippa tvål & vatten och en billig oeffektiv fuktkräm? Eller har du bra produkter, men vill investera i en skön vårdande ansiktsbehandling? 

Kontakta mig på mobilnr: 0708 - 66 42 19 eller via mail: [javascript protected email address]

Varmt välkommen till mig! / Jill

11 aug 2019