JILA 4 goodlife

#lipomassage #diamantslipning #massage #ansiktszonterapi #japansk facelifting #healing

I juletid

En lugn och fridefull jul önskar jag ALLA!

En vecka kvar till julafton... 3:e advent idag och vi har glömt tända ljusen :) Men vad gör det egentligen? Här hemma ser vi på sista Jönssonligan på Netflix och myser tillsammans i soffan och har det hur lugnt som helst.

Det var några år sedan vi tog ett beslut att skippa det här med stressen helt och hållet kring julen. Inget överflöd med varken mat eller julklappar. Ingen överdriven städning, inte fulltecknat med olika glöggfester och sammankomster. Bara vara tillsammans och i harmoni är vår melodi.

Alla kan vi göra skillnad och ge ett litet bidrag...

Jag har skänkt en del pengar till olika former av välgörenhet under året och det känns gott i hjärtat. Det är en omöjlighet att hjälpa alla, men om vi alla gör lite var så kommer det alltid någon tillgodo. Så brukar jag tänka. Förra året skänkte jag en summa pengar till Kvinnojouren Embla i Sölvesborg. Ibland blir det på hemmaplan, ibland andra organisationer. 

Denna julen har jag bestämt att från och med måndag 18/12 fram till nyårsafton skänka en del av min vinst på försäljning av alla produkter jag har på min mottagning JILA 4 goodlife till https://www.facebook.com/KungOverLivet/

Här kan du läsa mer om föreningen. http://www.kungoverlivet.se/

/flickan_i_solen.jpg /022_e_aloelips_c_2013.jpg

Så när du handlar julklapparna hos mig nu frå v.51 och fram till nyår är du med och bidrar till den idella föreningen som startade Kung Över Livet 2012.

Jag har också valt ut ett cerat som passar så bra att ge bort i den lilla julgåvan. Jag kommer att skänka 15 kr för varje sålt Lips ända fram till nyårsafton! 

Det här är en helt unik produkt- ett litet "första-hjälpen-stift" som kan användas till så mycket! 
-lypsyl
-torra nagelband
-torrsprickor
-narriga kinder
-små irritarioner i huden
-innebrännare
-skärsår, brännskador, insektsbett/-stick
-hundtassar

Innehåller mjukgörande aloe vera gel, jojoba och bivax. Helt vattenfritt, så kan med fördel användas ute i vinterkylan!

Jag själv har dessa stift överallt- i bilen, på nattduksbordet, jackfickan, badrumsskåpet, handväskan, på jobbet, sonens jackficka och nattduksbord osv.

Priset för den här produkten är inte mycket mer än en kopp kaffe på stan! Det är också perfekt att ge bort i julklappsspelet- passar ju alla!

Du kan antingen besöka mig i Sölvesborg på JILA 4 goodlife, skicka PM med beställning eller beställa via min hemsida http://myaloevera.se/jila4goodlife/sv/start/

Anledningen till att jag väljer denna föreningen i år är många. Dels har jag själv en son med en genetisk ärftlig diagnos med bl.a autism, men också för att jag vet att det här är en personkrets det finns så mycket kvar att hjälpa till och forska kring. Det behövs så mycket mer utbildning och kunskap för att tillgodose behoven. Idag finns alldeles för många fördomar som sätter käppar i hjulet. Föreingen är också en underförening till Hjärnfonden.

Så vill du hjälpa mig att hjälpa är du varmt välkommen till mig på Södergatan 17 i Sölvesborg! 

Julkramar från Jill

http://www.jila4goodlife.se/

 

17 dec 2017